Et Guddommeligt forbillede?!

Pavens fordømmelse af pædofili i kirken i Irland, er intet mindre end en kæmpe skandale! Narrehatten i kjole glemmer nemlig at færdømme seksuelt mi...

bd Ikke angivet,

22/03/2010

Pavens fordømmelse af pædofili i kirken i Irland, er intet mindre end en kæmpe skandale! Narrehatten i kjole glemmer nemlig at færdømme seksuelt misbrug af børn i andre kristne lande, deriblandt hans eget hjemland - hvor han sjovt nok selv har holdt hånden over pædofile præster.
Han har selv ansat en pædofilidømt præst i Bayern, men det glemmer han at fordømme/beklage.

Både ham, det katolske overhoveved herhjemme, samt formanden for Præsteforeningen er tydeligvis ligeglade med børnene. Hovedsagen er at man kan gemme sig bag tavshedspligten, og så glemme alt om moralsk ansvar for at få ryddet op!

Jeg tænker, at hvis 40 000 muslimer herhjemme, eller muslimers formand for Imamerne havde sagt de ignorante ting, vist at de lever i et samfund hvor loven ikke gælder/man melder ikke noget til politiet, ja så havde DF og mange andre kævlet op.. Men nu er det jo ikke muslimer der har vist et djævelsk ansigt i denne sag - netop derfor hører vi INTET fra DF og fidibusen Jyllandsposten! Hyklere..

Kilde: