Er det helt brændt sammen for Venstre?

Efter en periode hvor Venstre har undgået de store skandaler, hvis man lige ser bort fra Socialdemokratiets orkestredede skattesags-afledningsmanøv...

Christian Melgaard,

09/01/2013

Efter en periode hvor Venstre har undgået de store skandaler, hvis man lige ser bort fra Socialdemokratiets orkestredede skattesags-afledningsmanøvre, så ruller partiets Fredericia-afdeling sig ud med den helt store Cirkusforestilling. Nu skal der ske noget.

Først bliver den ellers populære og succesfulde Venstre-borgmester Thomas Banke anklaget for at have misbrugt kommunens kreditkort. Bizart nok "undskylder" han sig med at han i en periode har taget for meget morfin - sådan. I øvrigt beklager han misbruget og erklærer sig i øvrigt klar til at indtage borgmesterstolen igen.

Venstres byrådsgruppe stemmer for en eksklusion af Thomas Banke, men et enkelt medlem besinder sig, så han kan principielt blive siddende.

Nu melder Venstres lokalbestyrelse sig så på banen og truer med at ekskludere de 4 Venstre-byrødder, der vil ekskludere Thomas Banke, og nu venter vi bare på at landeledelsen følger trop og ekskluderer lokalbestyrelsen.  

Under hele forestillingen forholder resten af byrådet sig tilsyneladende passivt, for ellers skulle man ikke tro at 6 Venstre-medlemmer kan skabe så meget ravage i et byråd der tæller 21 medlemmer.

Er det da helt brændt sammen for Venstre?