Er Danmark virkelig lige?

Det er noget som jeg tænker på mens jeg går og samler køkkener til 110 kroner i timen lige i øjeblikket, jeg skal også pakke lagervarerne hvilket f...

Ikke angivet Ikke angivet,

09/03/2016

Det er noget som jeg tænker på mens jeg går og samler køkkener til 110 kroner i timen lige i øjeblikket, jeg skal også pakke lagervarerne hvilket faktisk er rimelig fysisk krævende, krævende nok til at næsten ingen kvinder ville kunne gøre det tror jeg. Jeg ved i hvert fald at den lokale madamme i butikken ikke kan en skid i forhold til mig når det kommer til at flytte varer. 

Nå men jeg går der på lageret og ræser rundt for at pakke ting og bygge køkkener og så tænker jeg på den der berømte danske mantra om vores fantastiske lighed mens jeg nyder min enorme løn på 12.000 kroner udbetalt om måneden mens jeg ved at min stedfar og mor som er offentligt ansatte får 21.000 udbetalt per måned for arbejde som jeg VED ikke er en skid sværere end det som jeg går og roder med. Da min mor startede med hendes job var det ufaglært arbejde, enhver kunne komme ind fra gaden og begynde og producere medicin. Nu skal man ha en helvedes masse uddannelse og man skal ha gået på gymnasiet men hun indrømmer selv at det ikke er en skid sværere nu end det var for 30 år siden. Hun siger at det er "absurd" at det kræver gymnasie-uddannelse. 

Jeg tænker også på min stedfar som går og tuller med papirer hele dagen i en lokal bureaukratisk afdeling, hvorfor fortjener han så enorm en løn? Er han klogere end mig? Nej det er han ikke. Hans arbejde er også fysisk let og så intellektuelt udfordrende er det heller ikke og læse om paragraffer og så følge dem. Det ved jeg. 

Jeg tænker også på min barndomsven som jeg brugte meget tid hos som går og laver ingenting ude hos Novo Nordisk som programmør og har gjort det i snart 1.5 år og får noget i nærheden af 30.000 udbetalt om måneden for det. Novo Nordisk er dog ligeglade fordi de svømmer i penge alligevel så de har råd til at ha programmører gå og krydre røv. Hvorfor skal jeg køre rundt i en bil fra fucking 1995 mens min ven kører rundt i en Audi A5? 

Hvad er så fælles for de her 3 stillinger vs den stilling som jeg har? Fælles for dem alle er at de er offentlige eller pseudo-offentlige mens det som jeg arbejder med er privat og præget af rigtig meget konkurrence. Novo Nordisk kan kun betale deres egne enorme lønninger fordi det er et firma som nyder et statsmonopol på insulin og mange andre medicin-produkter, uden deres monopol ville Novo gå konkurs indenfor et par år men de overlever fordi de har deres monopol i vesten på salg af forskellige typer medicin og det er jo bare det offentlige som betaler alligevel så udgifter betyder meget lidt. Man hæver bare nogen vand-afgifter for en person som mig og så er den regning betalt...... 

Sandheden er at Danmark ikke er en skid lige, vi har i Danmark en enorm ny adelig klasse af offentlige og pseudo-offentlige parasitter som lever et luksus-liv mens dem ude i det private (Novo og Lego med deres monopoler gælder ikke) bliver kneppet i røven finansielt. Jeg var nede i Netto forleden og hørte en pige på omkring 25 med Netto-uniformen sige til sin kollega at hun "knap nok kan betale sine regninger med den løn hun får". Det er virkeligheden i Danmark, folk med lav-indkomsts jobs kan knap nok overleve og betale deres regninger mens den nye adel i det offentlige svømmer i penge og ikke alene svømmer de i penge de svin, de har også langt langt større job-sikkerhed. 

Dansk "lighed" er en fucking dårlig vittighed, i virkelighedens verden er Danmark et meget ulige og tyrannisk samfund hvor en bestemt klasse i samfundet groft udnytter alle de fattige i den private sektor. 

Kilde: