Enhedslisten er Danmarks pt bedste parti

Enhedslisten er et af Danmarks bedste partier

ianarki Ikke angivet,

04/11/2011

Enhedslisten er et af Danmarks bedste partier. Det de går til valg på er realistisk. Liberale partier er på en måde noget af det værste. Det, de går til valg på er blot fantasier og tomme løfter.

Man kan øge skatterne og give mere til x y z. Det er der intet nyt i, sådan har det forgået de sidste 100 år i Danmark. Det er et omfordelings cirkus.

Man kan ikke sænke skatterne, eller skære i omfordelingen/liberalisere. For her er 'ofrene' meget beviste om hvem de er. De vil gøre alt for de ikke mister deres tvangsopkrævne støttekroner, særlige love som tilgodeser deres virksomhed eller virksomhedsmodel osv. Det er derfor der stort set ikke er precedens for ægte liberaliseringer verden over. Det offentlige forbrug stiger, og stiger og stiger. Hvis ikke skatterne følgerne med, så er det statsgælden.

Hvis man skal være med til at påvirke udviklingen så er man nok nødt til at forstå dette. Når skatterne hæves og regulering indføres så er ofrene ikke klar over de er ofre. Men når man fjerner en politisk særbehandling om det er direkte økonomisk støtte eller blot love og regler som favoriserer en særlig virksomhedmodel e.l, så er ofrene klar over det og så kæmper de med næb og klør for at undgå det bliver gennemført.

Det der er sådan set er behov for, hvis man vil styrke liberalismen, er at vise hvem ofrene er når skatten stiger og der indføres en eller anden form for særbehandling/ny lov. Det er opgaven 

Kilde: