Endnu en spejlblank ministerkandidat på TV!?

I aftenens TV-avis har man netop kunne opleve Ole Sohn som endnu et skræmme-eksempel på S og SF´s spejlblanke ministerkandidater i et indslag om de...

Christian Melgaard,

24/08/2011

I aftenens TV-avis har man netop kunne opleve Ole Sohn som endnu et skræmme-eksempel på S og SF´s spejlblanke ministerkandidater i et indslag om de nye boligpakker;

Først påpegede "finansgeniet" Finn Østrup, at hvis man lemper boligudgiften i 1-2 år, så stiger udgiften når lempelsen bortfalder, og så vil vi iflg. Finn Østtrup se flere konkurser.

Som en servicemeddelelse fik vi derefter et skilt på skærmen, der fastslog, at stigningen i boligudgiften ville udgøre op til kr. 2000 om måneden for en bolig til kr. 2.000.000.

Så kom klimakset da Ole Sohn blev stillet det meget simple spørgsmål, hvor meget boligudgiften ville stige for en familie der køber en bolig til kr. 2.000.000 når lempelserne bortfalder. Måske var han ikke nået ind i studiet, mens skiltet med svaret var på, for han kunne ikke svare.

På trods af at spørgsmålet blev gentaget 5-6 gange, så fik vi kun rablerier om at "lånene ikke ændrer sig" og at de (S-SF) "har foreslået et nationalt kompromis" - men svaret på spørgsmålet det udeblev. Enten er manden ikke i stand til at forstå et simpelt spørgsmål eller også forstod han spørgsmålet, men var ikke i stand til at svare. Begge alternativer er skræmmende.

Se indslaget på nettet og bedøm selv om det er en værdig ministerkandidat. Manden er jo spejlblank. 

Kilde: