En stille revolution: LA's "urealistiske velfærdsmassakre" 75% gennemført på 25% af tiden

For et par år siden overvejede jeg boligkøb (i DK), men afstod fra det da jeg så betydelige problemer for DK i horisonten og ingen vilje til at sad...

Peder CFM,

10/12/2012

For et par år siden overvejede jeg boligkøb (i DK), men afstod fra det da jeg så betydelige problemer for DK i horisonten og ingen vilje til at sadle om i tide. Men nu har vi fået en (utilstrækkelig, bevares) efterlønsreform. Vi har (endelig!) fået en købekraftregulering af overførselsindkomster (med en de fakto reduktion). Og ikke mindst er der kommet en HEL anden holdning til fattigdom, og indkomstforskellen (eller mangel på samme) mellem de lavtlønnede og dem på overførsler (Tak, Joakim!). Oven i hatten kommer så en nyhed som denne: I al stilhed har kommunerne nedlagt over 30.000 fuldtidsstillinger og har oven i købet forbedret serviceniveauet!

Der er stadig masser af problemer i DK, men jeg ville for bare 4 år siden have forsvoret at der ville være sket ændringer som disse. Jeg tror jeg vil tage de positive briller på og bevare optimismen julen over :)

God jul allesammen!