En mentalitet under afvikling.

Jeg plejer altid at sige"når man vælger forkert så betaler man også prisen kontant"

Elias Marcel Khayat,

03/02/2013

Jeg plejer altid at sige"når man vælger forkert så betaler man også prisen kontant".

Vi har valgt de forkerte politikere såvel den uansvarlige politik.

Så nemt og simpelt er det kære venner.

Hvad forventer man af S.SF.R ?

Kort sagt,INGENTING, bare uansvarlig politik de næste to år.trist ikke?

Jeg kan ikke engang fatte at vi har et system der giver de arbejdsløse,bistandsklienter,førtidpensinister osv.... flere penge end dem der knokler på arbejde og betaler verdens højeste skat.

Hvor er retfærdigheden i det her samfund?

Vores mentalitet er blevet så egocentrisk at man bliver ved med at tro at vi er de bedste i verden i alting.

Vi undervuderer totalt de andre. Når vi rejser til de andre lande rundt omkring da kritiserer vi dem istedet for at nyde ferien og de spændende kurturelle værdier som vi oplever. Vi tror 100% at vores socialsystem er det bedste i Europa. Vi taber gigantisk stort i håndbold, fordi vi undervuderer og tror på statistik istedet for fokuserer på modstandens store kvaliteter. Vi giver flere penge til de såkaldte fattige Carina, Robert osv... i håbet at hele verden skriver om at vi behandler vores fattige på en ordenlig måde, men gør vi i virkligheden? er de fattige???eller vores mentaliteter er så egocentriske at vi er blevet underlagt naivitets niveau?

Socialisterne har skabt begrebet FATTIGDOM i Danmark,fordi de ønskede at komme tilbage til magten til enhver pris, via løgn, tomme løfter osv.... og ikke af hensyn til de fattige. Det var lige fra starten en politisk propaganda som mange faldt for...Der er der ikke fattigdom i Danmark kære læsere.

Den nuværende regering har afskaffet loftet over bistandshjælp,starthjælpen,lempet udlændinge regler,og selvfølgelig glemt alt omkring 40% billetreduktion i den offentlige transport samt mange mange andre løfter osv.....

Socialismen gemmer sig principielt bag de fattige, men i virkeligheden er ikke andet end en ond ideologi som ødelægger personlig kvaliteten, de individuelle initiativer og praler over  Robin hoods model som er mere eller mindre en illusion i denne global verden.

Her kommer spørgsmålet kære læsere:

Hvordan en almindelig bistandsklient vil blive interesseret i at få et job når han får et beløb fra det offentlige som er langt over en normal løn ?

Der lykkes for den her regering at knække dem der arbejder med høje afgifter,belønne bistandsklienter med flere penge, yde antallet af asylansøgere kraftigt, og svigte dem der troede på deres løfter under valgkampen.

Hvad sker der i vores økonomi? skete der en vækst som de lovede?hvad med de 20 til 30 milliarder kr som blev brugt i offentlige investeringer?

Polarkerne og øst Europæerne har overtaget dem hurtigt, grænserne er åbent og regering er mere eller mindre fraværende hvorfor?????????

Hvorfor TOM fabrikken i Ballerup og mange andre virksomheder er flyttet til udlandet kære Vestager (R) ?

Man ryster på hovedet når man ser de Radikale går frem i meningsmålinger.

Det her parti fortjener ikke at være i folketinget.Men Men Men......uvidenheden er alt for stor i nogle grupper i befolkning desværre.....

Trist for Danmark men også for dem der knokler i det her samfund.

 Skrevet af:  Elias Marcel Khayat

Kilde: