En fej leder på Det kongelige Bibliotek

Nu oplever vi en udlejning af lokaler på Det kongelige Bibliotek til Hizb-ut-Tahrir - intet mindre

Ikke angivet Ikke angivet,

20/01/2011

Nu oplever vi en udlejning af lokaler på Det kongelige Bibliotek til Hizb-ut-Tahrir - intet mindre. Den mest reaktionære og formørkede organisation - med et tankesæt mindst lige så ekstremt som nynazisternes.

Lederen af biblioteket, en Erland Kolding Nielsen, pointerer på institutionens hjemmeside, at Det Kongelige Bibliotek ikke er ansvarlige for udtalelser af Hizb-ut-Tahrir. Til gengæld pudses glorien med et citat fra Voltaire: ”Jeg er lodret uenig med dig i dine udtalelser, men jeg vil til min dødsdag forsvare dit ret til at fremsætte dem”.

Dette er symptomatisk på den åndelige ligegyldighed og fejhed, der kendetegner ikke mindst den protestantiske sækularisme - en relativering af alle værdier, en fej, lad og kujonagtig attitude - alt er ligegodt, og jeg skal ikke dømme nogen eller noget, her er plads til det hele. Nej, jeg skal nemlig ikke tage parti. Jeg kan og vil ikke skelne mellem med godt og ondt. Jeg er ophøjet (som de Radikale) over den slags småtterier - jeg ved bedre (eller rettere - jeg gider ikke tage stilling, det er for besværligt)!

Vorherre bevare os!

Kilde: