En Afghansk politistyrke på Heroin

Vi skulle lyves ind i diverse krige - nu skal vi så lyves ud igen

bd Ikke angivet,

23/07/2010

Vi skulle lyves ind i diverse krige - nu skal vi så lyves ud igen.. Os der påstod at angrebskrigen var naiv, fik at vide vi var dumme, fordi vi skulle bare lige ned at tale lidt med de kære Afganere og så ville de kunne se at vi havde ret, at vi var de gode, og de var de onde.. Valget sidste år var alt andet end demokratisk det var det rene svindel, og Vestens dængse vandt..

Sandheden om Afghanistan tog 8 år før den så dagens lys i Andedammen - som det eneste land blandt overfaldsstyrkerne var der indtil for ganske nylig stadig flertal for dette bizarre togt. ARD, ZDF, BBC, BBC USA, NBC o.a. medier har vist deres landes befolkning de undersøgelser som danske medier har skjult - her præsenterer man halve sandheder der passer ind i vores sag..

Da Formand og Næstformand for Dansk Forskelsparti Kjærsgaard og Skaarup indsamlede penge, som Lars (U)løkke afleverede til Hellige Muslimske Krigere i Afghanistan i 1988, var der krigsherrer der var mere frygtet end Taliban - de er nu en stor del af militæret i Afghanistan og befolkningen frygter disse krigsherrer. Det skal nok gå godt, når afghanerne om få år er åh så klar til at styre det himmerige vi har skabt dernede.. Over 60 % af politistyrken i Afghanistan er narkomaner på Heroin og Kokain, og det er jo helt komisk at medierne ikke taler så højt om det her i Andedammen - kun Rasmus Tantholdt fra Tv2 fandt det værd at nævne Nu når vores korstog der er endegyldigt fallit, så bliver det næste måske en missionæren med de 12 Trin som skal få politistyrken til at stoppe druk og narkomani?!.

Vi kan hermed endeligt konkludere, at endnu engang ser vores såkaldte heltedåd ud til at ende skævt..

Kilde: