Ekstrabladets promovering af voldtægtsdømt kurders swingerklub for musIimske mænd og danske kvinder

Denne sag er mere grotesk, end jeg først troede

Ikke angivet Ikke angivet,

10/04/2016

Denne sag er mere grotesk, end jeg først troede. Ekstrabladet bragte først denne artikel om kurderen Yoldas Akkaya, der ville oprette en swingerklub, som et eksempel på fantastisk god integration og omfavnelse af ”danske værdier”. Folk fandt hurtigt ud af, at Yoldas Akkaya tidligere var dømt for voldtægt af en mindreårig vietnamesisk pige, hvilket Ekstrabladet også kort nævner i deres mere dybdegående avisartikel, og Uriasposten dokumenterede flere ubehagelige sandheder om Yoldas Akkaya, bl.a. at han støtter vold og nakkeskud af politiske modstandere, truer folk og har flere sexkrænkelser i bagagen. Men Ekstrabladet slettede næsten alle kommentarer til artiklen, der påpegede de negative kendsgerninger om denne kurder, mens positive kommentarer, som jublede over dette fantastiske eksempel på integration fik lov til at blive stående uimodsagt. Ekstrabladet forsøgte derved at forhindre sandheden om ham i at komme frem og promovere ham, og der er ikke skyggen af kritiske spørgsmål i deres avisartikel.

Læser man så Ekstrabladets betalingsartikel, som blev bragt i avisen fredag d. 8 april 2016, bliver det tydeligt, at dette på ingen måde er noget eksempel på god integration, tværtimod.

Et oplagt spørgsmål, som journalisten også burde have stillet, er så, om det også er meningen, at musIimske kvinder skal komme i swingerklubben? Det fremgår indirekte, at dette bestemt ikke er meningen, hvilket kan udledes af følgende citat:

Journalisten: ”Kan du ikke frygte, at stedet her vil provokere nogle af de mennesker fra især det vestlige Aarhus med musIimsk baggrund, som du jo er vokset op med?”

Akkaya: ”Nej, jeg ser også mit nye sted som et projekt, der fremmer en bedre integration. Masser af musIimske mænd får ikke sex, når de er i byen i Aarhus. De danske piger synes måske, at de er frække og sjove, men de går hellere hjem med en kedelig dansker frem for en mand med musIimsk baggrund. Der er mange barrierer, der skal brydes ned i det danske samfund, og jeg håber, at de mange sex-frustrerede musIimske mænd så kan komme her og have sex med danske kvinder. ” (Ekstrabladet d. 8 april 2016)

Akkaya frygter ikke musIimerne i Aarhus vest, fordi det slet ikke er meningen, at musIimske kvinder skal komme i swingerklubben, fordi hvis det var tilfældet, så havde han al mulig grund til at frygte dem. Stedet er udelukkende ment som et sted, hvor musIimske mænd kan komme og bruge de vantro ludere til sex, mens deres ærbare kone og søster sidder hjemme under social kontrol med forbud mod at have sex før ægteskab og at have noget som helst at gøre med de danske mænd, og skulle det ske, ville den musIimske kvinde og den danske mand blive udsat for repressalier, måske endda drab. Næ, de musIimske mænd vil have lov til at bruge de danske vantro ludere til sex, mens deres egne kvinder skal forblive dydige jomfruer og frem for alt afskærmes fra de danske mænd. De danske kvinder gør kun klogt i at afvise musIimske mænd i byen. For det første, fordi al fairness tilskriver, at hvis musIimske mænd vil have lov til at dyrke fri sex med danske kvinder, så må de acceptere, at danske mænd dyrker fri sex og one-night-stands med musIimske kvinder. Ikke at jeg personligt har noget ønske om, at have noget med musIimske kvinder at gøre, men at musIimer er uvillige til at lade deres kvinder have forhold til ikke-musIimske mænd, udelukker allerede der, at det skal accepteres, at musIimske mænd har forhold til ikke-musIimske danske kvinder. Det er ikke et udtryk for gensidig respekt og udveksling mellem befolkningsgrupper, denne er derfor udelukket allerede der, og det er også et udtryk for, at diskriminationen jo faktisk er større fra musIimernes side over for danskerne, da der desværre stadig er nogle danske kvinder, som indlader sig med musIimer i nattelivet, mens det modsatte ikke sker. For det andet, så ser disse musIimske mænd kun på de danske kvinder som nogle ludere, som de så kan bruge, indtil de skal giftes med den ærbare og jomfruelige muslimske kvinde, og derfor er deres hensigter over for de danske kvinder ikke reelle, og deres syn på dem negativt, hvilket mange danske kvinder sikkert er kloge nok til at regne ud, og lader de sig bruge af musIimer, så falder deres attraktivitet over for mange danske mænd med reelle hensigter drastisk. For det tredje, så har kvinderne også grund til at frygte voldtægt, hvis de går med en musIimsk mand hjem, fordi denne og eventuelle kumpaner, som pludselig kan dukke op, ville gå ustraffede hen, da de blot ville kunne hævde, at det var frivilligt, intet kan bevises. Det underlige er altså ikke, at danske kvinder holder sig fra musIimske mænd, det underlige er, at de ikke gør det i højere grad.

”Aarhusianeren med de tyrkiske rødder håber, at han i et vist omfang selv kan deltage i de seksuelle aktiviteter på stedet, som også skal servere mad, kaffe og vin, når gæsterne ikke er intime i forskellige fysiske miljøer indrettet med alt fra pigeværelse til sadomasochisme som idégrundlag. C4XS skal klubben hedde, og de fire s’er står for swinger, SM, single og sex. Det må gerne være både råt og vildt, men der er selvfølgelig også grænser.”

I betalingsartiklen fremgår det også, at han har haft 13 år på kontanthjælp og:

”Men nu har den sex-elskende single taget hånd om sit eget liv ved at leje en nedlagt landejendom vest for Aarhus, som hidtil har huset blandt andet polterabend-fester og paintball. Disse aktiviteter vil Yoldas Akkaya fortsætte med at arrangere, ligesom han også vil åbne dørene for ungdoms- og technofester på den 50.000 kvadratmeter store grund få kilometer fra den vestlige indkørsel til landets næststørste by.”

Jeps, det er da lige stedet, at sende danske teenagebørn hen at feste! Rå og vild sm-sex mellem sexfrustrerede musIimske mænd og danske vantro ludere om aftenen og børnefødselsdage og fester for danske teenagere om eftermiddagen.

Men Ekstrabladet ønsker åbenbart ikke, at swingerkvinder bliver advaret mod at vove sig ud på en 50.000 Kvadratmeter stor grund vest for Aarhus, bestyret af en voldtægtsdømt. Nej, denne kurders projekt om at give sexfrustrerede musIimske mænd adgang til brug af danske vantro ludere skal da promoveres!

Kilde: