Dummebødenægter, - i krig mod DR.

At påstå det er chikane, at henvende sig til DR som politimanden Lars har gjort, bør omgående få politiet til at kigge hr

Ikke angivet Ikke angivet,

30/01/2010

At påstå det er chikane, at henvende sig til DR som politimanden Lars har gjort, bør omgående få politiet til at kigge hr. Plummer lidt efter i sømmene.
Har selv været offer for DR svinerier rent licensmæssigt - og dybt rystet over hvad man læser på 180GRADER. DR kører jo overgreb på både ytringsfrihed og rimelige betalinger for det sete.
De opfører sig snart som en rockergruppe med trusler af alle slags - samt Stasi´er der ringer på.
Hér har de skam også været - og selv om jeg nægtede at der var tv i huset - sendte de mig en regning som jeg naturligvis IKKE betalte. Nu er der så kommet en rykker. Den bliver heller ikke betalt. Så truer de mig med SKAT. Jo, DR truer folk og chikanerer dem på privatadr. Og så snakker ham Plummeren om, at det er Lars der chikanerer. Hr. Plummer må jo ikke være helt velforvaret i øverste etage. (Åh, injurier . hvor trist.)
Jeg vil ikke håbe at DR sender flere licens-stasier til min adr. De får en modtagelse jeg ellers har tiltænkt hjemmerøvere - hvilket de næsten også er.
Der skal handles overfor DR og deres ansatte kumpaner. Jeg vil nu oprette en hjemmeside mod DR, én som ingen kan stoppe, heller ikke den totalt latterlige Peter Skov fra DR.
DR har gjort mig rasende og rigtig, rigtig ond i sulet.

Kilde: