Du bliver dummere af at rejse med DSB.

Offentlig transport er stadigvæk Guds måde at prøve de troende med, og DSB er en kraftig fornærmelse af folks intelligens

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

06/01/2010

Offentlig transport er stadigvæk Guds måde at prøve de troende med, og DSB er en kraftig fornærmelse af folks intelligens. DSB er hver dag forsinket med de gamle tog, og de nye tog er 9 år forsinkede. Skatteyderne tvinges til at støtte DSB med over 5 Gkr/år, og der er ½ million rejsende, der hver eneste dag bliver stressede af DSBs forsinkelser, af DSBs billetter, hvoraf én type skal stemples på perronen i en fastfrosset maskine, der står på kl. 05:00, og en anden type skal stemples af en konduktør i toget.

Ellers får passagererne udover DSBs hjernedræbende stress også bøder på 750 kr. For at det ikke skal være løgn, men DSB, kan passagererne få en bøde på 750 kr for at falde i søvn inden biletten stemples. Det kan godt tage en times tid.

Når toget så igen er forsinket, kan man ikke gå over i en lunken ventesal, man er nødt til at blive stående i snestormen og vente på perronen, for DSB er ikke i stand til at fortælle, hvornår skidtet kommer.

Så ifølge DSBs hjemmeside bliver du dummere af at rejse med DSB, pga. al den stress, DSBs personale udsætter dig for.