DSU udstiller nøgen Lars Løkke - men Helle optræder afklædt hver dag

DSU´s kampagne med at vise Lars Løkke nøgen i et plakat set-up der er stjålet fra "Klovn" er blot et nyt plat indslag i en useriøs valgkamp

Christian Melgaard,

06/09/2011

DSU´s kampagne med at vise Lars Løkke nøgen i et plakat set-up der er stjålet fra "Klovn" er blot et nyt plat indslag i en useriøs valgkamp. Det måtte komme, og der er formentlig langt mere på vej - der er tilsyneladende ingen grænser for hvor lavt rød blok vil synke for at "komme til fadet".

Plakaten er irrelevant, plat og under lavmålet, men man kan vælge den tilgang, at det ikke er muligt for rød blok at klæde regeringens politik og krisestyring af, og derfor er de tvunget til denne mere symbolske afklædning. Noget tilsvarende er ikke nødvendigt i forhold til S-SF, som hver eneste dag optræder totalt afklædt, når det gælder politisk diskussion. 

Det mest tankevækkende i hele denne sag er, at det er blandt de unge DSU´er vi skal finde fremtidens Socialdemokratiske folketingspolitikere. Hvis man gennemgår de Socialdemokratiske folketingsmedlemmer vil man konstatere, at en stor del er boblet op gennem DSU og partiapparatet.