DSB til nye kunder: I er dumme og fede.

Til stor beroligesle for pendlerne, som forgæves prøver på at få DSB til at bringe dem på arbejde, er de ikke alene om at blive beskidt behandlet a...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

10/02/2011

Til stor beroligesle for pendlerne, som forgæves prøver på at få DSB til at bringe dem på arbejde, er de ikke alene om at blive beskidt behandlet af DSB.

I tirsdags kørte toget fra Fredericia kl. 5.36 forbi Glostrup st. og bortførte passagererne til Tårnby st., hvor passagererne blev smidt af, stærkt forsinket. Der gik så 45 minutter, før de kunne komme til Kbh. H kl. 10 i stedet for 8.02. Det tog 3 timer at køre 80 km.

Det er den tjenesteydelse, DSB tilbyder.

Men så er der lige også DSBs charmerende kampagner mod bilister og andre, der pga. DSB ikke rejser med tog.

Vi er for dumme.

Det har DSB hyret den stærkt omdiskuterede hjerneforsker, Milena Penkowa, til at skrive på DSBs hjemmeside og i annoncer. Hun påstår, at hvis man sidder i en kø i en bil, bliver man hjerneskadet af frustrationen over ventetiden i køen. Hun påstår også, at man kan måle det efter blot én måneds bilkørsel.

Desværre redegør hverken DSB eller Milena Penkowa for, om de frustrationer, man kan høre luftet hver morgen på enhver perron, DSB skulle have ankommet til, ikke også skulle føre til hjerneskader og dumhed hos togpendlerne.  

Milena Penkowas kampagne er nu taget af DSBs hjemmeside, desværre.

Vi er for fede.

Når vi ikke tager med DSB:

http://www.dsb.dk/om-billetter-og-kort/indland/kort/pendlere/kvit-bilen/ 

Det er ganske groft.

Hvis man kører i bil, har man langt lettere ved at nå dagens gøremål, herunder motion og fitness, i stedet for at sidde stille i 1 time ude på sporene.

Vh Abel.

Kilde: