Dronningens tale var politiserende, bedrevidende og næsten ubærlig at høre på.

Hvad ved hun egentlig om hvad de unge foretager sig på FB? Og vores forkælede og fordrukne og forkælede kronprins, er det en mand der hviler i sig ...

Isabella Balkert,

02/01/2013

Hvad ved hun egentlig om hvad de unge foretager sig på FB? Og vores forkælede og fordrukne og forkælede kronprins, er det en mand der hviler i sig selv og som vi er stolte af?

Tendensen i tiden, handler om egoismen og hende selv, for hun og hendes forkælede familie, bekymrer sig ikke om folket. De optræder for at bevare deres appanager og privilegier.

EU har været garent for en næsten total afmontering af det danske demokrati. Alligevel vover Dronningen at pege på det europæiske fællesskab som et glansbillede og en opblomstring, som alle har nydt godt af, på et tidspunkt hvor det viser sig at EU’s fundamentalisme, stort set har ødelagt økonomien i hele Europa. Mens befolkningen betaler for bankernes fejlinvesteringer og arbejdsløsheden vokser uhæmmet.

Kongehusene i Europa er en forældede institution der gennem deres engagement i  og årlige deltagelser i Bilderberg Gruppens møder, hvor de lukker øjnene for at det er Kongehusene og de rigeste landbrug der modtager landbrugsstøtten og de multinationale selskaber der gennem lobbyisme og bestikkelse får stadig mere magt – Helt imod de Europæiske befolkningers interesser.

http://kortlink.dk/bvxk

https://www.facebook.com/nejtileu

Kilde: