DR nyhederne renser sin sendeflade for ordet "socialisme"

DR P1 radiovisen bragte til middag idag et typisk indslag for det venstreorienterede verdensbillede, DR abonnerer på

kongkret Ikke angivet,

26/07/2010


DR P1 radiovisen bragte til middag idag et typisk indslag for det venstreorienterede verdensbillede, DR abonnerer på.

Man berettede at en bøddel i Cambodia er dømt for at have dræbt mange tusinde mennesker. P1 tilføjede for engangs skyld, at millioner var blevet slået ihjel. MEN - indslaget var klinisk renset for at nævne det helt centrale, ideologien som lå bag million-myrderierne. Ikke med eet eneste ord nævner DR nyhederne, at der var tale om et socialistisk kommunistisk styre. Man bedømte åbenbart at man dårligt kunne undgå at omtale begivenheden, det ville alligevel være for tykt at ignorere selv for et rødt medie som DR, men man tilrettelægger som sædvanligt sin retorik, så de politiske åndsfæller skånes.

Det er helt på linie med, at DR konsekvent undlader at nævne ordet "socialisme", når de ikke kan undgå at berette fra røde undertrykkende regimer, f.eks. Vietnam, Cambodia, Cuba og ikke mindst Zimbabwe. Bemærk det selv!, DR's retorik er klinisk renset for at benævne styrerne som det de er - socialistiske!

DR har med sine fortielser et medansvar for, at uhyggelige ideologier kan myrde og undertrykke. Fortielsens løgn er disse systemers vigtigste våben.

Kilde: