DR-Licenskontor truer almindelige borgere

Sidste år blev jeg ulovligt truet af DR Licens- og Programservice's medarbejdere, disse "stakkels piger", der havde den frækhed at true mig med udp...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

29/01/2010

Sidste år blev jeg ulovligt truet af DR Licens- og Programservice's medarbejdere, disse "stakkels piger", der havde den frækhed at true mig med udpantning, løntilbageholdelse hos familiemedlemmer ved hjælp af SKAT, overrenter og rykkergebyrer sidste år.

Sagen var, at DR Licens- og Programservice uden min accept havde - ad kanaler, jeg ikke kender, og som normalt kræver en dommerkendelse at få oplyst - fundet mit bankkontonummer og oprettet en betalingsservice, så jeg med et klik kunne tilmelde DR-Licensopkrævninger på til PBS.

Jeg følte mig chikaneret og truet af Danmarks Radios Licenskontor, fordi licenskontorets "stakkels piger" misbrugte deres magt til dels ulovligt at få oplysninger om mig, som jeg kun vil udlevere til virksomheder, jeg har tillid til.

Jeg klikkede på den valgmulighed, at jeg i stedet for kunne få en papiropkrævning med Post Danmark, og derefter gik der et par måneder, så kom posten med en papirrykker op med gebyrer, renter, trusler og en nedlandende tone. 

Jeg skrev så til DR Licens- og Programservice og bad dem sende den rigtige regning. Ingen er forpligtet til at betale hele eller dele af en forkert regning.

Så gik der et stykke tid, en ny, rigtig licensopkrævning kom med posten, og jeg betalte den.

Det var i øvrigt anden gang, DR Licens- og Programservice truede mig med en falsk regning med rykkergebyr og renter på i stedet for at sende den rigtige regning først, så det er en organiseret metode, som Danmarks Radio opfatter som licens- og programservice.

Det er åbenbart maffia-metoder, de nuttede små piger i DR Licens- og Programservice bruger mod lovlige licensbetalere.

Kilde: