DR beskytter Helle T - Nyhedsoplæser taler over sig på P3

Så dummede P3 værterne sig sammen med en nyhedsoplæser

Ikke angivet Ikke angivet,

08/09/2011

Så dummede P3 værterne sig sammen med en nyhedsoplæser. Kl ca. 08:35 imorges fandt en interessant samtale sted mellem værterne på morgenprogrammet og nyhedsoplæseren sted.

Vært 1: "Og så skal jeg love for at valgkampen er begyndt at spide til. Der jo en uge til og hvis man kigger på BT, som ligger øverst i stakken her, så står der "Ny bombe Thornings skattesag. Og når man kalder noget for en bombe, så er det noget som får plads i.. øh.. bland andet også nyhederne, men jeg har ik' hørt noget om det i P3 nyhederne. Hvorfor er dét det?"

Nyhedsoplæserinde:  "Åh ja, det da et meget godt spørgsmål.

Vært 1: "Ja det synes jeg nemlig også"

Nyhedsoplæserinde:  "Jeg må ikke sige noget om det. Lige nu er jeg ved at overtræde et forbud fra min ledelse.. hehe det fedt.. så det gør jeg lige.. Altså øhm.. Det er lidt sådan en sag, og nu ved jeg du også har siddet og luret lidt på den.. Det er sådan en sag, hvor man godt kan være lidt i tvivl om det der er foregået egentligt er en lovovertrædelse. Lidt ligesom.. kan i huske den gang med Lars Løkke og hans insolvens?

Vært 1 og 2: "Ja"

Nyhedsoplæserinde: Hvor han sidder i et hus han egentligt ikke har råd til, og hvor vi var lidt i tvivl om.. skal vi egentlig fortælle det eller ej.. Det fortalte vi ik', fordi der er ufattelig mange mennesker i dette land der er insolvente og det ikke en forbrydelse.

Vært 1: "Og det.. jeg kan sige ud fra at have læst den her artiklen i BT, det er at der er rigtig rigtig mange som har lavet den fejl, som Helle T. også har lavet. De er kommet til at gøre sådan at hendes mand, Stephen, hun har haft hans fradrag. Og der er en ekspert der siger til avisen, at der ikke er grund til at tro det er sket med vilje og det et relativt beskedent beløb hun i så fald har fået ud af det.. i gåseøjne.. og SKAT har iøvrigt også fundet ud af det for sent. Så der en masse af de der år hvor der er sket, hvor der rigtig er.. altså hvor det er forældet. Sådan som jeg har forstået det.

Vært 2: "Så med andre ord er det en skattesag, som er lidt svær at finde ud af."


Vært 1: "Og det hele stammer fra en intern mail korrespondence, skriver BT, fra SKAT og Helle Thorning der jo har mailet lidt frem og tilbage omkring den skattesag der var sidst. Og den interne mail korresp ondence siger Helle, hvordan i alverden er den sluppet ud til offentligheden og det er også lidt svært for alle andre at holde rede på den sag, så længe det drejer sig om nogle mails der ligger inde hos SKAT."

Nyhedsoplæserinde: "Altså det kan godt være en rigtig god nyhedshistorie. Det vi bare lidt i tvivl om. Oppe på nyhederne sidder der altså nogen og gransker den nu og finder ud af hvad der er hoved og hale" 

__________________________

DR sætter et tavsheds værn op om Helle T og forsøger at relativere skattespekulation til lån/friværdi hos Løkke. Og de har lovovertrædelse som kritierie for kritik af Helle, mens Løkke ikke må befinde sig til privat i Grøften en lørdag uden "fadbamsen" skal hives frem.

DR er simpelthen patetiske i deres bias med rød. Døm selv!

Kilde: http://www.dr.dk/radio/#/P3/gomorgen-p3?player - Ca. 7 ud af 8 dele henne i udsendelsen - lige efter Franz Ferdinand med "No You Girls"

Kilde: