Dovne rige og arbejdende rige

Humoristen Frank J

Ikke angivet Ikke angivet,

17/10/2011

Humoristen Frank J. Fleming sætter spotlyset på alle de rige. Både den dovne og den hårdtarbejdende. Jovist, du er med i en af grupperne. Han skriver for eksempel:

..."se på dem vi kalder fattige i dette land. Fattige har biler, mobiltelefoner TV med hundreder af kanaler, internetforbindelse, elektricitet, rindende vand - disse er goder som selv de mest velhavende for 100 år siden aldrig havde drømt om.
Og se så på vore fattige og sammenlign dem med de som virkelig er fattige i andre lande - ikke fattige i den forstand, at de er nødt til at købe discount sodavand, men fattige i den forstand at de meget let risikerer at sulte ihjel på gaderne. ....Når man ser helt objektivt på det så er hver af os i dette land nærmest millionær. Og hvad har vi gjort for at gøre os fortjent til al denne utrolige velstand? For de allerfleste af os er svaret: Absolut ingenting. Vi blev blot født med det. Derfor anser vi det som noget helt naturligt. Og vi kræver mere af det."

Med tanke på de omfattende Occupy demonstrationer, hvor der blot kræves mere og mere af det man samtidig smadrer er hans lille artikel ganske tankevækkende.


Han er fortaler for at gå i kødet på de som er virkeligt 'rige,'  flå dem og gøre dem 'impotente.' Hvem kunne det dog være? Læs og bliv måske positivt overrasket.

Kilde: