DOMMEDAG eller DOGMEREGLER - Blå blok har travlt...

Kære alle borgerligt liberale, blå vælgere

Betina Strøm,

04/02/2011

Kære alle borgerligt liberale, blå vælgere.

Vi sætter kursen stik mod en rød regering og dommedag, vi spænder ben for os selv og vi har tiden imod os. Der er kun en vej frem til at vinde næste valg, og det er nogle klare dogmeregler, som vi alle med vores egen partipolitiske standpunkt kan agere under. Det er den eneste vej til at vinde næste valg, og lad nu være med at give op. VI KAN NÅ DET, men kun hvis vi agerer nu.

Vi skal STÅ FAST ved nogle af de vigtigste fællesområder. Blå blok skal have en helt klar og utvetydig udmeldig - i hverttilfælde VKLA (Det er både i DF egen interesse og i Blå blok, at de ikke deltager i denne fælles udmelding) (R kunne passende istemme, men det får vi dem kun måske til)


Jeg ved at alle borgerlige kan arbejde for afskaffelse af efterløn, lavere skat, uden procentsats - Det må være kompromiet i den fælles udmelding, at det enkelte parti har sit eget niveau - effektivisering af den offentlige sektor - I helt klar fælles vendinger og med et ENTYDIGT budskab om vækst, job og danmarks konkurrenceevne.

Hvis blå blok står sammen om, det, så kan budskabet godt nå at komme ignenem til befolkningen og kommunikeres - MEN DET SKAL VÆRE NU - Som i al anden kommunikation - FREKVENS FREKVENS FREKVENS... Det kan komme for sent...

Ud med det klare, ægte og oprigtige budskab - Vi beklager tomulten, det er i virkeligheden rigtig dumt, for vi vil i virkeligheden det samme - Vækst og arbejdspladser til Danmark og redde det her land. OG det er jo sandt...

Jeg håber virkelig at Anders, Lars og Lars hurtigst muligt for styr på en udmelding, de dele, som jeg ved I er enige om, det er vores land det handler om og brug gerne annoncekroner på at kommunikere det. Mange annoncekroner. DET ER NU ;-).... Lige nu.

Det er den eneste rigtige vej - for alle borgerlige partier, men i særdeleshed for Danmark

Jeg kan slet ikke holde ud at tænke på konsekvenserne af, at vi får en rød regering... Hvis landet vil bedrages af de falske røde, så lad det dog være et bevidst valg. Vi har fuldstændig ladet dem præge debatten på det seneste, vi har ikke taget de mest basale kommunikationsprincipper i brug i borgerlig lejer.

Op på hesten alle sammen det er nu. Tal med samme tunge og mange gange - Rigtig mange gange. FREKVENS og SINGLEMINDNESS

God dag Betina

Kilde: