Diskursen er skæv og inkonsistent hos venstrefløjen - Brain drain er nu godt!

Hej alle, Det er vidende menneskers pligt at informere de uvidende, ligesom det er en pligt at udstille de amoralske

_slettet_bruger_15963 Ikke angivet,

14/09/2015

Hej alle,

Det er vidende menneskers pligt at informere de uvidende, ligesom det er en pligt at udstille de amoralske. At begge disse parter som oftest er socialister er måske et tilfælde, men.. Tja.. Den lader vi stå.

Jeg har fundet en logisk fejlslutning i migrationstilhængernes argumentation.

I mange år har det været sådan at "højrefløjen", hvis man da købet højre/venstre paradigmet, har været fortaler for at tage imod højtuddannede udlændinge fra verdens u-lande. Denne praksis har et navn, og er populært kaldet "brain drain", og er i flere tilfælde blevet brugt som eksempel på hvordan vesten holder u-landene i fattigdom. Det er selvfølgelig aldrig godt for et samfund at dets højtuddannede forlader det for at søge lykken andetssteds, men det kan ikke forklare de helt absurt horrible samfundskontruktioner og uforholdsvis ringe udnyttelser af både menneskers arbejde og naturrigdomme man ser rundt omkring i Afrika og Mellemøsten. Forklaringen herpå skal selvfølgelig findes i det herskende IQ deficit, samt åndelige og spirituelle underkastelse til en af verdenshistoriens mest grusomme og destruktive krigsdoktriner.

Så, den tradiotionelle argumentation for socialister er altså at brain drain = ond kapitalisisk udbytte på bekostning af oprindelseslandet.

Men men men, men har jo et standpunkt til man tager et nyt, eller at man af populistiske årsager ser muligheden for udnytte en situation til eget bedste. Brain drain er ikke længere et fy-ord eller et ondt koncept der ødelægger oprindelsessamfundet, nej nu er det ligefrem en mulighed. En mulighed for Danmark og Europa til at importere kvalificeret arbejdskraft som vores virksomheder efer sigende higer efter, da mange af migranterne tilsyneladende er højere uddannet end de migranter vi tidligere har taget imod. Jeg tillader mig at tvivle. 

Når proxykrigen i Syrien en dag er afsluttet, har landet selvfølgelig behov for folk der kan tænke, og evner at reflektere kritisk og stille videnskabelige spørgsmål. Men dem har vi jo snuppet, ifølge socialisterne! Og vi kan konkludere at Syrien vil være efterladt med de uuddannede, hvis holdning til samfundskonstruktioner og verden generelt er udformet af hvad deres lokale Imam har forkyndet for dem. Vi lægger altså grundstenene til endnu en failed state, uden chance for at komme på fode igen de næste generationer. Endnu en segregeret, etnisk og religiøst diversificeret krudttønne i mellemøsten, endnu et arnested for terrorister.

Når en socialist i fremtiden fortæller at vi har brug for migranterne pga. arbejdskraft, så råb vagt i gevær, og citer venstrefløjens mangeårige kampagne imod brain drain, og spørg hvorfor standpunktet fra dengang ikke længere er gyldigt.

Postet under politik.

Kilde: