DF mister opbakning fra EU modstanderne!

DF har skuffet med sine EU positive meldinger

Isabella Balkert,

18/04/2016

DF har skuffet med sine EU positive meldinger. 

Rigtig mange har først og fremmest bakket op om partiet, på grund af den EU modstand der var så langt mere tydelig under Pia Kjærsgaard, end den er nu under Thulesen Dahl.

Messerschmit og DF har givet udtryk for et håb om at England bliver i EU, og at Danmark bliver i EU sammen med UK, hvilket for første gang signalerer at DF ikke længere er i pagt med sine vælgere.


Det kan blive Nye Borgerlige og Dansk Samlings vej ind i folketinget, og de vil givet tage stemmer fra det EU liderlige DF, der har svigtet sine oprindelige og langt mere EU kritiske synspunkter.


Det er sørgeligt at se hvordan Morten Messerschmidt ødelægger det han tidligere kæmpede for, og at  han gør det i samspil med  Thulesen Dahl, når man husker de mange EU afslørende artikler Morten Messerschmidt har skrevet om det galloperende vanvid i EU.


Ikke mindst EU's seneste beslutninger, der har medført en sand folkevandring, og Merkels efterfølgende aftale med Erdogan, der i stigende grad opfører sig som en islamistisk tyran, gør at utrygheden ved EU's beslutninger og det faktum at vi ikke længere kan bestemme over vores eget land, eller lovgive som et frit Demokratisk land er bekymrende.


EU's ønske om at formulere sig selv som en militærmagt. Merkels komplet vanvittige ønske om at bekrige, Putin, sammenholdt med Merkel og Junckers absolutte magtgreb om EU, er dybt skræmmende.


At vi i den situation ser en EU ydmyg Morten Messerschmidt, der endog forestiller sig at man kan tage magt fra EU tilbage til medlemslandene, efter det ydmygende cirkus England og Cameron har været igennem i EU, gør at man mister tilliden til MM og DF's dømmekraft.


Vælgerne ønsker deres Demokrati tilbage, de ønsker grønne hensyn til naturen, ikke Monsanto's GMO afgrøder, skruebrækkeri og stadig færre mennesker der skal løfte byrden af en indvandring der skubber omsorgen for alle andre borgere helt i baggrunden, som noget vi ikke længere kan tage os af.


DF er ikke længere blå bloks sociale profil. Det var først efter et voldsomt angreb på DF, at Thulesen Dahl trak forslaget om mindre boligsikring til de fattigste ældre tilbage, at Thulesen Dahl besindede sig.
Hvis vi ikke hører helt nye toner fra DF, så kan DF se frem til sin første tilbagegang siden Pia Kjærsgaard formulerede DF, som et socialt parti der tog ansvar for danskerne og stemmer fra SSF.


DF's elendige grønne profil, overhales indenom af Nye Borgerlige og viser igen at DF har ændret sig på alt andet end det DF's vælgere bakker op om. DF er blevet et parti som alle andre. Et parti der ikke længere er til for vælgernes skyld, men for deres egen skyld.


Danskerne ønsker et Brexit og et Danxit i hælene på Englands Brexit. Og hvis DF ikke fatter det, så er DF ikke længere EU modstandernes parti og det er det slet ikke med Tyrkiet som det nye EU medlem, der kom ind af bagvejen, gennem en flygtningekrise EU selv har sørget for udviklede sig så afgørende forkert, ved ikke at handle i tide og ved ikke at få etableret de flygtninge lejre i Syriens nærområder, der kunne have givet omsorg til flere af Syriens ofre, end de få der bliver overforkælet her, for de samme penge.


At DF ikke kan aflæse vælgerhavet, efter Tyskerne har givet Merkel en syngende valg lussing, og samtlige EU modstander partier går frem i hele Europa, det er politisk klamhuggeri.

http://www.b.dk/kommentarer/nye-borgerlige-kommer-ind-venstre-og-df-bloeder

Kilde: