DF er klar til at droppe togbro over Vejle Fjord – Ekstra Bladet

Dansk Folkeparti, der er med i forligskredsen om Togfonden, er ifølge TV2 klar til at droppe en række af Togfondens milliarddyre jernbaneprojekter...

Ikke angivet Ikke angivet,

13/04/2016

Dansk Folkeparti, der er med i forligskredsen om Togfonden, er ifølge TV2 klar til at droppe en række af Togfondens milliarddyre jernbaneprojekter, herunder en ny togbro over Vejle Fjord og hermed også timemodellen.

De 28.5 milliarder kroner til projekterne skulle komme fra en øget beskatning af olieudvindingen i Nordsøen.

Stærkt faldende oliepriser får det økonomiske grundlag til at smuldre.

Vi fik igen ret på 180grader. Flere herinde forudsagde inden, at aftalen overhovedet kom på plads, at man absolut ikke skulle finde pengene indenfor svingende oliepriser.

Det er da dejligt, at DF i det mindste har erkendt at budgetterne ikke kommer til, at holde ift. den røde blok, som havde fået at vide fra deres røde geografilærer, at peak oil forlængst var overskredet og at priserne kun ville stige fra nu af.

Forresten tror jeg, at man yderligere må skære i togfonden idet offentlige projekter altid er underbudgetteret. Desuden ville det være dejligt og høre om man overhovedet sparer noget tid (LINK) ift. til de gamle togtider mellem byerne.