DF'er er bekvemmelighedsflygtninge på 180 Grader

180 Grader er LAs parti forum, hvor liberale kan udveksle synspunkter

Ikke angivet Ikke angivet,

08/01/2013

180 Grader er LAs parti forum, hvor liberale kan udveksle synspunkter. Af en eller anden mystisk grund, er det blevet invaderet af bekvemmelighedsflygtninge fra DF. Fordi der har været folkevandring fra DF til LAs parti forum er 180 Grader domineret af DFs religion der intet har med liberalisme at gøre. DF er som Social Demokratiet + mere kritisk udlændinge politik og anti-EU.

DF'er er yderst dominerende og har overtaget det hele. DF'erne glemmer, at de er flygtninge på 180 Grader, fordi forumet er LAs parti forum for liberale. Som udlænding på et forum, skal man være ekstra hensynsfuld og ikke dominere det hele og opføre minareter og synge DFs religiøse sange og nedstemme liberale emner. Det er simpelthen noget svinderi, at I ikke tager mere hensyn til vores liberale forum. DF'er, I er udlændinge her! I er ikke ægte liberale, og I skal ikke dominere det hele. I har overtaget LAs parti forum for liberale, og der er næsten aldrig ægte liberale indlæg længere, fordi liberale er blevet smidt ud af deres eget forum af en flok DF gæster, der har lavet en DF ghetto, hvor de styrer forumet. Top brugerne her på 180 Grader er gudhjælpe mig DF'er som missionerer anti-liberalisme.

Måske burde man gøre som DF og indføre en liberal optagelsesprøve, hvor man skal bestå den liberale prøve for at få lov til at være på 180 Grader.

Hvorfor er I her? DF er IKKE et liberalt parti! DF tror på hardcore "Sharia" velfædsstat, hvor staten krænker folks frihed med mere Big Brother og stjæler folks penge med vold. Det er kun udlændinge politik og anti-EU, som gør, at I støtter DF. I aner ikke, hvad de ellers står for, og hvis I gør, fortæl mig hvorfor DFs politik er liberalt? DF ønsker ikke engang, at vi skal ud af EU. Jeg har selv spurgt en folketingspolitiker fra DF.

I vover på at stemme dette indlæg ned, fordi jeg konfronterer jer med jeres grænseløshed!

Hvis I ikke kan opfører jer ordenligt, burde man smide jer ud af forumet. DF'er I har ingen respekt for jeres værtsforum, selvom I er gæster her, og har de samme rettigheder, som os liberale. I minder meget om de udlændinge, I selv kritiserer.

Host op med én undskyldning eller forsvind tilbage til DF, hvor I kommer fra!

Kilde: