Det offentlige er dårligst til integration - ikke i min baghave

Vi ser masser af offentlige symbolforskere og kommunikationsspecialister gøre opmærksom på vores meget velkomne nydanske fætres særlige kompetencer

Deep Throttle,

21/11/2010

Vi ser masser af offentlige symbolforskere og kommunikationsspecialister gøre opmærksom på vores meget velkomne nydanske fætres særlige kompetencer. Det forsøger vi naturligvis at lære af, så godt vores ringe evner formår i et land, som slet ikke kan sammenligne sin velfærd med sydens paradis.

Når vi så holder reprimanderne op mod deres egne budgetmæssige disponeringer, som kommunaldirektørens bonus er afhængig af,, ses det åbenbart, at det offentlige prioriterer anderledes, end deres kommunikationsspecialister får trykt i den 'fri presse' bl.a. DR, som betvinger danerne i ufrivillige abonnementer og tiender eller A-pressens medieimperium, som trods underskud får lov at leve udenfor markedsmæssige vilkår- af et formål?.

Ved at cirkulere de samme få mennesker rundt i topposterne, holdes de i ave. Hvem af dem sikrer sin millionpension?

Generelt må man anslå, at i et lille land, er det nemmere at manipulere nogle få centrale ,magthavere end et større kompliceret landskab med uigennemsigtige landskaber, Derfor kan en opløsning af nationalstaten Danmark efterlades som opgivet nation indlemmet i EU.  Meget radikal og gal tænkning, men den logiske konsekvens virker umiddelbart ligefrem i løbet af de sidste års præsidentperioder i USA.