Det Faglige Hus: Det endelige opgør

I føljetonen af forfølgelser af min person fra Det Faglige Hus er vi nu nået til det endelige opgør

_slettet_bruger_2615 Ikke angivet,

21/12/2010

I føljetonen af forfølgelser af min person fra Det Faglige Hus er vi nu nået til det endelige opgør. Det Faglige Hus skal nu angiveligt skifte IT system. Jeg har derfor modtaget følgende mail fra Det Faglige Hus:Kære Tomas Henrik Weche

Vi skriver til dig, forbi det er vigtigt, at du denne gang indsender dit dagpengekort så hurtigt som muligt efter dagpengeperiodens udløb, – helst allerede på søndag den 20. maj.

Jo før vi har dit dagpengekort, jo større er chancen for, at vi kan nå at udbetale dine dagpenge inden pinse.

Årsagen til, at fristen for indsendelse denne gang er mere stram, er, at vi overgår til et nyt it-system. Det kræver, at vi lukker vores gamle system ned fra fredag den 25. maj og pinsen over.

Lukket for henvendelse

Af samme grund er vi nødsaget til at lukke for både personlig og telefonisk henvendelse i alle a-kassens afdelinger fredag den 25. maj. Vi er klar til betjene dig igen tirsdag efter pinse.

Med venlig hilsen

Det Faglige Hus - A-kasseMailen er sendt fra [email protected]Dette er meget belejligt, da ingen person dermed kan sættes i forbindelse med denne mail. Jeg er i øvrigt meget taknemmelig for, at Det Faglige Hus vil kæmpe for, at jeg modtager mine dagpenge inden pinse.

Jeg har i mellemtiden undersøgt, om Det Faglige Hus har planer om at skifte IT system. Det har Det Faglige Hus ikke, hvilket nok ikke kommer bag på nogen, der har fulgt mine indlæg om den vedholdende forfølgelse fra Det Faglige Hus af min person.

Det Faglige Hus anvender ikke IT telefoni, så hvordan det ikke fredag den 25 maj kan være muligt at henvende sig telefonisk til Det Faglige Hus, må stå hen i det uvisse. At man heller ikke kan henvende sig personligt, må kategoriseres under det mystiske.

Denne lille finte er jo selvfølgelig designet til, at når det nye IT system, er implementeret, så vil jeg af uransaglige årsager pludselig ikke forefindes i det nye IT system, og dagpenge vil derfor ikke kunne udbetales til mig.

For at sikre mig helt i denne sag har jeg kontaktet den øverste IT ansvarlige for Det Faglige Hus. Han kender intet til et nyt IT system til implementering i Det Faglige Hus. Sidst, men ikke mindst, har jeg undersøgt, om der er andre, der har modtaget en tilsvarende mail fra Det Faglige Hus. Det er der ikke.