Derfor har jeg valgt at trække mig som folketingskandidat for LA

Jeg blev i sommers opstillet for LA i Københavns Storkreds, hvilket jeg har været både stolt og glad for

Caspar Rose,

15/11/2010

Jeg blev i sommers opstillet for LA i Københavns Storkreds, hvilket jeg har været både stolt og glad for. Liberal Alliance har en klar eksistensberettigelse, da der er et stærkt behov for et parti i folketinget, som er borgerlig/liberal af gavn og ikke kun af navn.

Jeg har dog efter grundige overvejelser besluttet at stoppe som folketingskandidat, til trods for at de seneste meningsmålinger er forrygende. Dette har ikke været nogen nem beslutning. Baggrunden er, at jeg har brugt utrolig meget tid på fundraising samt modtage politisk input i de seneste måneder blandt alle erhvervsorganisationerne samt rigtig mange erhvervsfolk. Alle steder har indtrykket været særdeles positivt og LA har dermed opnået værdifuld goodwill, som med sikkerhed omsættes til støttekroner, når valget engang udskrives.

Vi har behov for velkvalificerede kandidater, der har en solid viden om partiets fire mærkesager dvs. højere økonomisk vækst, en mere effektiv offentlig sektor, lavere skatter samt mere personlig frihed. Jeg er ikke ekspert i vores mærkesager, men det er en afgørende forudsætning, at vi fagligt set er solidt klædt på, når valgkampens argumenter skal underbygges over for en kritisk presse. Dette føler jeg ikke er tilfældet med alle vores spidskandidater.

Da jeg valgte at gå aktiv ind i politik, foretog jeg også en lang række personlige fravalg, primært relateret til erhvervslivet. Men jeg har vurderet, at mit personlige udbytte samt partiets udbytte ikke står mål med den arbejdsindsats, jeg allerede har ydet og som jeg måtte forvente at yde i de kommende måneder indtil valget kommer.

Når det er sagt, så støtter jeg 100% procent op omkring alle vore kandidater og partiet, som jeg virkelig håber, kan levere de afgørende mandater til en ny borgerlig/liberal regering, hvor LA sidder med ved bordet. Jeg smækker således ikke med døren, men vil fortsat arbejde for, at LA kan opnå et kanonvalg.

På det personlige plan er jeg desværre nået til den erkendelse, at politik efterhånden er blevet for overfladisk. Men måske det ligefrem kan være en fordel, at jeg trækker mig som folketingskandidat. Jeg vil med sikkerhed heller ikke kunne gøre det på TV i den bedste sendetid, som den store vild med dans stjerne, der åbenbart er blevet tidens politiske succeskriterium.

Jeg ønsker LA og alle dets folketingskandidater et forrygende valg.

De bedste hilsner

Caspar Rose 

Kilde: