Derfor er medicinsk cannabis blevet accepteret

Ikke angivet Ikke angivet,

20/02/2019

Nogle undrer sig lidt over, hvorfor det er blevet relativt accepteret, at man må tage medicinsk cannabis. Det kan da også virke lidt skørt, når man ofte hører om de negative konsekvenser af dette stof. Her er det dog vigtigt at skelne mellem måden at bruge det. 

For selvfølgelig er det ikke det samme som at ryge joints hver dag. Det er et ulovligt rusmiddel, som det selvfølgelig ikke er anbefalet at bruge. Derimod er medicinsk cannabis en lidt anden sag, som bruges i nogle ret andre former og med helt andre formål. Oftest skal det nemlig lindre smerter. 

Hos Nordicoil sælger de rigtig mange former for medicinsk cannabis. Det fås i både kapsler og dråber og har forskellige styrker og fordele. Det kan du læse meget mere om ved at klikke dig ind på hjemmesiden. 

Kræftpatienter 

Faktisk er medicinsk cannabis noget, som bruges til rigtig mange kræftpatienter. Det gælder dem, som har en masse smerter i sygdomsforløbet, hvor det ikke længere er forsvarligt med en masse morfin. Det er dog langt fra det eneste tidspunkt, hvor det er relativt at overveje. 

Det er nemlig også noget, nogle prøver af, når de får deres behandling i form af eksempelvis kemoterapi. Kemo kan for nogle være relativt okay, imens det for andre kan være en helt ualmindelig barsk omgang. Heldigvis er det også noget, som i mange tilfælde er medvirkende til at gøre folk helt raske. 

Kemo kan være forbundet med en lang række smerter, og det er altså her, medicinsk cannabis kommer ind i billedet. Det kan nemlig medvirke til, at kroppen slapper langt bedre af, og at smerterne derfor også bliver mere udholdelige. Det er ikke nødvendigvis nogen mirakelkur, men for mange er det rigtig effektivt. 

Fysiske smerter efter uheld 

Der er også mange, som desværre lider af store fysiske smerter efter et uheld, en ulykke eller et sygdomsforløb, som bare tager rigtig hårdt på kroppen. Det kan måske virke ligetil at komme tilbage på sporet, men sådan hænger verden bare ikke altid sammen. Der kan være masser af smerter forbundet med at komme i gang igen, og også her kan den medicinske cannabis være en løsning. 

Den kan få kroppen til at slappe bedre af, hvilket for nogle kan resultere i bedre lindring. Det betyder måske, at man har mere overskud til at bevæge sig frit og komme i gang med en normal hverdag igen. Det vil så betyde, at man også nemmere kommer af med smerterne, fordi man rent faktisk kommer i gang med at gøre de ting, som virker for kroppen. 

Kilde: