Der var advarsler nok fra Rhodesia, men folk valgte at ignorere dem

Sydafrika plaget af kriminalitet under sort styre

Ikke angivet Ikke angivet,

06/10/2011

Sydafrika plaget af kriminalitet under sort styre.

Af Jeff Davis

Har du nogen sinde undret dig over hvordan livet er for de hvide folk, som er blevet i Sydafrika? Hvide mennesker bekendt med det typiske Afrika så til i rædsel da hjernevaskede liberale og moderate stemte for afslutning af hvidt styre i 1992. Siden da er kriminaliteten gradvis gået ud af kontrol, men dette får du ikke fortalt af noget jødisk ejede liberale nyhedsmedie.

Som sædvanlig udråbte de venstreorienterede “sejr” idet de fik en sort majoritet til magten og derefter blev ikke et ord om de aktuelle forhold fra Sydafrika nogensinde nævnt overfor den hvide befolkning i Amerika eller Europa.

Den hvide befolkning i Sydafrika opgav en adskilt livsstil kaldt ”Apartheid”, hvilket var en måde at beskytte hvide kvinder og børn fra sort kriminalitet. Resultatet har været en katastrofe.

En offentlig rejseadvarsel fra den Australske regering bruger næsten en hel side på at berette om forskellig kriminalitet man skal være opmærksom på. I advarslen står: ”Vi råder jer til at udvise en høj grad af forsigtighed i Sydafrika på grund af et højt niveau af alvorlig kriminalitet. Røveriske overfald, voldtægter, væbnede røverier og andre former for tyveri er almindelige. Mord og bilrøverier med fremmede turister er også blevet rapporteret. Rejsende er blevet røvet og overfaldet efter at have fået sovemiddel i deres mad eller drikke.”

”Det Sydafrikanske politi har ikke noget “turist politi”. Kriminelle, derimod har udgivet sig for at være ”Turist Politi” for at aftvinge eller røve turister, iberegnet episoder hvor turistbusser bliver stoppet for at tjekke Id-kort og bagage”.

“Kriminalitet er betydelig højere når det bliver mørkt i centrum af store byer og ikke-hvide byområder (townships). De indre forstæder af Johannesburg (Berea og Hillbrow) og strandsiden i Durban er i særdeleshed belastet af kriminalitet og I skal undgå at rejse til disse områder. Da kriminalitetsraterne er generelt høj i de ikke-hvide byområder, skal I kun besøge dem med en organiseret arrangør fra et respekteret firma. I skal også undgå isolerede strande, udsigtspunkter og picnic områder.”

”Grundet meget høj forekomst af HIV/AIDS, er ofre for voldelig kriminalitet, især voldtægt, stærkt tilrådet til omgående at søge medicinsk behandling.”

”Ved bilrejser, skal I holde dørene låst, vinduet oppe og værdier ude af syne. Tyve som udgiver sig for at være sælgere eller tiggere opsøger biler når de holder stille. Kriminelle har også lavet dynger af affald eller murbrokker på vejene for at stoppe bilerne. I må ikke stoppe for at fjerne disse fra vejen.”

“Værdier så som kameraer, mobiltelefoner og juveler skal holdes ude af syne, og I skal udøve opmærksomhed på offentlige steder. Tasker og kufferter er blevet stjålet på offentlige steder inkluderet restauranter og barer.”

“Der er bagage tyveri og rapseri problemer i lufthavnene i Johannesburg og Cape Town. Brug en lufthavns plastik emballage service, hvis der er en og undgå at placere elektronik, juveler, kameraer og andre værdigenstande i tjekket bagage. ”

“Kriminelle opererer udenfor lufthavnen I Johannesburg, hvor de følger udenlandske besøgende til deres hjem eller hoteller og røver dem. Vi råder imod at acceptere uopfordret hjælp ved transport når I ankommer til Johannesburgs lufthavn. Overfald og røverier er også sket ved lokale busholdepladser og metrostationer mellem Johannesburg og Pretoria, så vel som ved jernbanestationer i Cape Town.”

“Vandrende er også blevet overfaldet på stier ved skråningerne af Table bjergene ved Cape Town.”

For at summe op. Du må have en skrue løs, hvis du vil rejse til Sydafrika nu. Du kunne ligeså godt tage din hvide familie på ferie til downtown Detroit. Den ene ting Sydafrika (eller Detroit for den sags skyld) skulle lære hvide mennesker, er at adskillelse eller Apartheid var nødvendige for hvides sikkerhed. Det beskyttede hvide folk fra sortes racistiske angreb på hvide, som kan ske til enhver tid uden nogen provokation.

Denne rejse advarsel var sandsynligvis ”renset” fra de mere uhyggelige ting der kunne være beskrevet. For en ting marxisterne kan finde på at bruge er at ”halskæde”, hvor deres modstandere med et dæk fyldt med benzin fæstnet til nakken på en og så sat ild på. Hvis du tilfældigvis er en hvid person ved et vredt marxistisk møde, så bliv ikke overrasket hvis du får en halskæde.

Afrikanere er overtroiske mennesker. Hvor nogle tror at man kan helbrede AIDS ved at have sex med en jomfru. Dette ville putte ethvert hvidt barn i risiko for at blive voldtaget af HIV-positive afrikanere.
Som om det ikke er nok, så er der afrikanske hekse doktorere, som bruger kropsdele fra børn som en del af deres ”medicin” og til at udråbe forbandelser.

Den lære man kan få fra Sydafrika er at et ikke-hvidt flertal betyder helvede på jord for hvide mennesker, hvis de lader de ikke-hvide få kontrol. Denne lærdom burde være lært da de sorte tog magten i Rhodesia/Zimbabwe og udrensede den hvide befolkning, inkluderet de hvide farmere, som brødfødte den sorte befolkning der.

Mange hvide i Amerika er stadig vildledte om hvad der vil ske med dem, når de ikke-hvide tager magten. De burde tage et kig på Californien, hvor hvide lider under den 3. højeste indkomstskat i USA, for at understøtte en vestlig levestandard for statens tredjeverdensborgere. Californien er på fallittens rand, da illegale indvandrere koster staten en formue i regeringsudgifter. Samtidigt med at hvide flygter fra staten. Hvide bliver nød til at stoppe med at flygte og i stedet kæmpe for at få de illegale fremmede sendt ud af landet og få smidt de politisk korrekte politikere på porten.

Frit oversat fra The warnings were there from Rhodesia, but people chose to ignore them.

Via Altermedia

Kilde: