Der er stadig gang i det Radikale Tågehorn via Anna Mee Allerslev

Svar på Anna Mee Allerslev's klumme på JP http://jyllands-posten

Isabella Balkert,

18/03/2016

Svar på Anna Mee Allerslev's klumme på JP

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/annaallerslev/ECE8514927/sloeret-blev-loeftet-men-hvad-saa-nu/

Der er en selvfølgelig forargelse over at de muslimske parallelsamfund, opdrager kvinder til at underlægge sig en sexistisk, mandschauvinistisk, middelalderlig sharia lovgivning. At Imamernes groteske vildførelse af kommunerne, har været en del af et udspekuleret bedrageri, der har fremmet konranskoler og islamistisk indoktrinering af selv meget små piger, det er fordømmeligt og skræmmende.


At Imamerne ikke er blevet anmeldt for bevidst og systematisk kommunalt bedrageri, går over min forstand. Hvorfor får det ikke nogen konsekvenser?
To Imamer har bedraget deres kommune for 19 millioner, og så vover man at have den frækhed, at fordømme TV2, med en fræk henvisning til at udsendelserne Bag Sløret hæmmer integrationen?


Anna Mee Allerslev er som sædvanlig kørt af sporet. Selvom hun klynger sig til at det der foregår er fordømmelsesværdigt, så vil hun alligevel gerne bevare sine gamle standpunkter, og fortsætte i det Radikale ynke, klynke spor, der kører helt på muslimske præmisser, Alle ved deres fulde fem er selvfølgelig oprørte over afsløringerne, det næste der bør ske er at Imamernes bedrageri bør have konsekvenser.

 
Anna Mee får hamsterhjulet for sig selv, sammen med de få fra den Radikale sekt, der ikke kan se ud over deres egne begrænsninger. De forkælelsesprogrammer for muslimer, De Radikale altid har kæmpet for, må og skal ophøre nu.


DF er i årevis blevet hånet af De Radikale, for at advare imod det vi alle sammen fik smækket i ansigtet af TV2, og sandheden er, at det meningspoliti, der har pålagt os alle sammen at tage ekstra meget hensyn til muslimske dogmer, har hæmmet og ødelagt integrationen af danske muslimer i alvorlig grad.


Hvis Anna Mee derfor, efterlyser de fremherskende nyancer i debatten, der gentager og vedligeholder den Radikale ynke, klynke politiske holdning til muslimer - Så plæderer hun forhåbentligt forgæves, for den Radikale agenda har kun fremmet islamisme, kvindeundertrykkelse og trusler mod demokratisk sindede muslimer.


Hvad vi har brug for, er at mobilisere et modsvar til de islamistiske imamer i Danmark og de islamistiske kræfter der sympatiserer med sexistiske, mandschauvinistiske holdninger til kvinder og racistiske fordømmelser af de danskere der ikke er muslimer.


Vi er ikke dybt afhængige af at samarbejde med muslimske miljøer, og de skal under ingen omstændigheder have en stærkere stemme, end myndighederne. De muslimske miljøer må underlægge sig dansk lov og den danske grundlov som alle andre i Danmark, og vil de ikke det, må de flytte til lande med Sharia, hvis det er Sharia lov de ønsker at leve under.


TV2 undlod heldigvis at påkoble det hidtil benyttede grædekoneri og den løftede pegefinger, man altid har brugt når man afslører kritisable forhold hos muslimer. TV2 undlod, som Anna Me og Imamerne at tale med to tunger og afslørede kort og godt virkeligheden i de muslimske miljøer i al sin groteske, fordømmelige tristhed.


At AMA tillader sig at spørge om et mere nuanceret program have gjort mere for integrationen - Så er svaret Nej! Alle de hjælpeforanstaltninger man har stillet til rådighed, er mislykkedes fordi pengene har været brugt i modstrid med deres oprindelige formål.
De muslimske organisationer kan umuligt have været uvidende om hvad der foregik, hvilket Akkari også afslørede på TV2.


AMA har konstant afvist at der var et problem med muslimene. AMA bad Jøderne om at tage kalotten af hvis de blev chikaneret på Nørrebro, i al sin groteskhed bad AMA Jøderne om at vise hensyn på det muslimsk dominerede Nørrebro, og AMA kæmpede også utrætteligt for den stormoske i København, der blev betalt af en islamistisk tyranstat.


Det store tavse muslimske flertal har islamistiske holdninger og går ind for Sharia, mens de få demokratiske muslimer der taler islamismen midt imod, lever under politibeskyttelse, af frygt for repressalier.


I følge statestikkerne, er de fleste muslimer ikke demokratisk indstillet. I Frankrig og London demonstrerer sortklædte mænd for Sharia og Islamisk styre.


Man viser det ikke på dansk TV, det finder den Radikale presse og det Radikale meningspoliti ikke er vigtigt. Vi ser så langt ude, i islamofilien, at selv forskerne nægter at forholde sig til, og udtale sig sandfærdigt om de muslimske miljøer, af frygt for at være politisk ukorrekte.


Vi har søgt dialog med muslimerne i 40 år og lige lidt har det hjulpet. De tæsker stadig deres børn, banker deres koner og lever i et parallelsamfund - Og de gør det uden kommunen griber ind, selvom brandbiler og hjemmehjælpere nu har behov for politieskorte, når de har ærinde ind i de danske ghettoer.


Muslimske børn der misrygtes skal tvangsfjernes. Forældre der truer og mishandler deres børn, eller tvinger dem til at gifte sig i forældrenes hjemlande, bør straffes og udvises. Det er nu vi må tage om nældens rod, hvis vi vil se virkelige forandringer og det er ikke et øjeblik for tidligt.

Kilde: