Den Islamiske Debatberigelse

Noget af det mest interessante man kan bruge tid på i vore dage er, at følge diskussionerne vedrørende islam og muslimer på forskellige internet-de...

Ikke angivet Ikke angivet,

28/06/2010

Noget af det mest interessante man kan bruge tid på i vore dage er, at følge diskussionerne vedrørende islam og muslimer på forskellige internet-debatfora. Specielt i forbindelse med mange af de uheldige episoder vi bliver konfronteret med hver eneste dag. Særligt interessant bliver det når repræsentanter for Fredens Religion (fremover betegnet 'RFR') selv dukker op og giver sit besyv med.

RFR starter som regel politisk korrekt ved at give udtryk for bekymring. Dog med et håb om, at vi sammen kan finde en løsning på problemerne. For det meste skal det ske ved, at vi udviser større respekt overfor hinanden. Og ved mere dialog. Efterfølgende målrettes argumentationen mod 'islamofoberne'. RFR reagerer oprigtig bestyrtet og indigneret overfor alle de intolerante 'DF-racister' der strør vilkårligt omkring sig med alskens ondsindet propaganda imod Fredens Religion. RFR understreger ofte, hvor ondt han/hun har af alle disse uvidende individer, der ikke lige kan få øje på de indlysende fordele ved eksempelvis at skifte demokratiet ud til fordel for denne gratis enkeltbillet til paradis.

Argumentationen underbygges gerne ved, at RFR fortæller, at islam betyder fred, at muslimer er fredselskende og/eller, at 'vi muslimer' elsker profeten Muhammed mere end vores far, mor, søskende, børn, fredsdue....eller alle sammen på en gang. Der er ikke noget galt med islam, det er alle dem der misforstår islam der er problemet. For hvis bare alle gjorde som der stod i de hellige skrifter ville freden øjeblikkeligt sænke sig over jordkloden, mælkevejen, universet. Ingen tvivl om det.

Nej, kafir ('kuffar' i flertal) er dum. Han misforstår islam. Ak ja, RFR har ondt i hele sit godmodige sind. RFR vil jo blot kuffar's eget bedste. At kuffar da ikke kan indse det!

Efterhånden som diskussionen skrider frem bliver tonen mellem den godmodige RFR og dennes supportere (ofte socialister med meget store og rummelige hjerter) på den ene side og grumme, islamofobiske nationalkonservative på den anden mere og mere forbitret. Enkelte kuffar forfalder til, at kalde RFR et 'svin der bare skal skride ud af Danmark' eller noget i den stil. Men som regel rejser kuffar berettiget kritik og benytter sig ofte af henvisninger til islams egne hellige skrifter eller handlinger begået af andre RFR'ere under henvisning til eksempelvis koranens bud for at påpege ondskaben og hykleriet. Og her stopper debatten så.

Kuffar har nu endegyldigt overskredet grænsen for hvad RFR vil nedværdige sig til at høre på. RFR er ikke bare sur. RFR er rasende, forulempet, hånet og .....skuffet. Dialogen er slut. Sådan taler man ikke ustraffet til guds udvalgte.

Det er nu den islamiske debatberigelse viser sig. Det er nu truslerne kommer på banen.

På TV2 diskuteres Netto-sagaen lystigt og debatten følger det sædvanlige mønster. Først diskuteres for og imod 'Fredsmødet' (mellem Abdul Wahid Pedersen, Lille A og Netto). Mange debattører melder sig og debatten bliver hurtigt skarp.

I kommentar nummer 2 skriver tulle-kbh blandt andet:

"DET er under lavmålet, og det giver de forkerte en "magt", som de slet ikke skulle have..."


Så følger mizzmiav (som formentlig har et kæmpe stort hjerte) i kommentar nummer 4 med:

"Det er jo ikke lille a's skyld. Men lille a har en del magten bland banderne, så de vil måske lytte til ham. måske også være bange for lille a og dem kommer efter en, hvis de truer netto igen. jeg syntes det er et super godt initiativ"

Efter 22 kommentarer dukker The Fox op:

"Hallo, hvad sker der!!!
Skal vi styres af bander og kriminelle, så er vi 2 skridt fra borgerkrig!
Hader den slags kan de ikke opføre sig ordentlig smid dem ud af landet eller i fængsle på ubestemt tid!
Efter min mening er vi nået grænsen for vi som borgere skall finde os I.
Politi, Politikere, embedsfolk kom nu stram staffeloven, udlændinge loven, begynd og smid de der ikke kan finde ud af ud vores dejlige land!"

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke forstod hans desperation.

I kommentar nummer 32 fremsætter Curitiba71 et skræmmescenarie for det danske samfund:

"Ole er på vej hjem. Han har travlt. Den yderliggående muslimske organisation Hizb-ut-Tahrir har beordret alle af den hvide race til ikke at færdes på offentlige steder efter solnedgang. Oles hjem er nogle barakker som er opstillet på det tidligere Østerbro. Han har endnu langt hjem. Der er kun en halv time til solnedgang. Han cykler forbi det tidligere Christiansborg hvorfra han kan høre de muslimske bønner fra de kæmpestore højtalere, der er opstillet på den tidligere Christiansborg Slotsplads. Tusindvis af mænd fra organisationen Hizb-ut-Tahrir er på vej til messe...."
[...]
"I baggrunden kan han høre kanontorden. Det er ikke de hvide der slås mod Hizb-ut-Tahrir, men serberne der slås mod kroaterne, som kom hertil for mange år siden på grund af en borgerkrig i et land der engang hed Jugoslavien.
"

Nu venter man så bare på nedgørelsen. Den kommer 3 kommentarer senere ved keldrp med ordene:

"hvad er du på?"

Og så er det, at RFP (tilkendegiver først senere i debatten at hun er muslim, men det fremgår egentligt tydeligt til at starte med) dukker op. Det godmodige hjerte træder ind i stuen. Velkommen til Diamon20:

"Jeg synes at det var forkert, at Netto valgte at lukke. Jeg mener bestemt ikke, at man skal "overgive" sig pga. trusler mm. Det er ikke meningen, at de kriminelle skal vinde. Jeg giver et stort skulderklap til Imam Abdul Wahid Pedersen og Lille A, fordi de forsøger at skabe dialog mellem Netto og de ballademager, som gang på gang skaber kaos. Jeg mener 100% at de gademedarbejdere der er på nørrebro og staten har svigtet både Netto og de kriminelle. Derfor er det for mit vedkommende et udemærket intiativ af Netto,Imamen og Lille A. Vi er ALLE uanset race, køn og religion nødt til at stå sammen om det der sker omkring os, så det nytter ikke at gøre problemet værre ved at diskriminere hinanden som visse personer gør i debatten. Hav en fortsat god dag."

[Fremhævelserne er mine]

Kommentaren fra Diamon20 har det hele. Politisk korrekthed (forsømmelsen af de kriminelle, ønsket om dialog og så videre), ros til islams sendebud (imamen der selvopofrende træder til for at løse problemet i god ro og orden) masser af gode intensioner (vi er alle nødt til at stå sammen), offergørelsen af de implicerede forbrydere ("Jeg mener 100% at de gademedarbejdere der er på nørrebro og staten har svigtet både Netto og de kriminelle") udfaldet mod racisterne (hentydningen til 'visse personer'') og til sidst et lille diskret ønske om en god dag til alle.

Stående applaus. Hvor er det dejligt. Der er ikke et øje tørt.

Diskussionen tager nu fart og slutter reelt i kommentar nummer 58 hvor Curitiba71 kritiserer RFR ved, at underbygge sine argumenter ved hjælp af citater taget fra koranen:

"Ifølge koranen er kvinder djævlen i forklædning
2:222 - Ikke giftemål med vantro
3:150 - Adlyd ikke vantro
3:152 - Vantro skal fyldes med rædsel, og ende i helvede
4:57 - Vantros hud brænder i helvede
4:105 - Forfølg vantro
5:11 - Helvede for vantro
5:34 - Korsfæst og lemlæst de som kæmper mod Allah
8:56 - Vantro er som dyr
....."

Her hører RFR tålmodighed op og den sande islamiske debatberigelse gør nu sit indtog. INGEN skal formaste sig til at bruge de hellige skrifter på den måde. Kommentaren er lidt lang men den fortjener gengivelse i fuld længde:

"Til curitiba71. Du har vidst læst forkert på koranen hva? Nu skal jeg fortælle dig noget. Jeg er ung kvinde og muslim og jeg er faktisk halv dansker. Jeg studerer fordi min religion beder mig om det, da en kvinde har ret til det ifølge koranen. Jeg er gift med en muslimsk mand, som jeg selv har valgt fordi min religion tillader det, og min mand studerer ligeledes. Jeg bærer 30 gramstof på mit hoved med stolthed, fordi min religion beder mig om beskytte min dyd og skønhed og ikke gøres til sexsymboler som kvinder desværre nu er i dag. Nej mænd kan ikke bare bruge dere koner som de vil, hvad er det du læser, altså? Har virkelig ondt af dig, men synes at jeg som muslim lige må fortælle dig, at du har misforstået noget. Ja kvinder arver ca. det kvarte imens manden arver omkring 75%FORDI at han har pligt til at forsørge sin mor og søskende, hvorimod kvinden ikke behøver at forsørge familien med de penge hun arver.! Undskyld mig, jeg kan fortælle dig at dengang for mange mange år siden, der dræbte man pigebørn fordi de ville være en byrde for familien, så da Profeten (saw) kom til med masser af nyttige budskaber til hele menneskeligheden, tog han også stærkt afstand og tog fat i de forældre som begravede deres døtre levende for ifølge Koranen er kvinden ikke bedre end manden og manden er ikke bedre end kvinden. Altså seriøst, du skriver forkerte facts om islam, tag dig sammen og lad være når du intet ved om den islamiske historie. Hvis du er så ondsindet, så peg finger af dig selv ført, og lad være med at såre muslimer som har det godt og er glad for islam og de bedste egenskaber den indebærer. Jeg synes det er flovt at være en del af et samfund med mennesker som ingen selvrespekt har. Det er virkelig afskyeligt. Har ondt jer der ingen viden og tolerence har. Tro mig, der kommer en dag, hvor I vil fortryde jeres handlinger. Og nej jeg er ikke naiv, jeg er åbensindet og glad for den jeg er. Synes det er for meget, at alt omhandler islam, men det er ikke en nyhed, der har altid være hån mod min religion, og det har kun styrket mig og de muslimer som ved hvor retfærdig en religion vi har."


End of discussion.

Vi ved nu, at der kommer en dag hvor kuffar vil fortryde sine handlinger. Alt andet er for så vidt ligegyldigt. Den islamiske debatkultur har gjort sit indtog. Danmark er blevet rigere.

Apropos 30 Gram stof
(uden sammenligning i øvrigt)