Den hemmelige plan for rødt herredømme

15 milliarder mangler! Men ifølge SASS er betyder det mindre, for de kan kun skaffes hvis der er et flertal, og findes dette ikke, så bliver løfter...

Ikke angivet Ikke angivet,

31/08/2011

15 milliarder mangler! Men ifølge SASS er betyder det mindre, for de kan kun skaffes hvis der er et flertal, og findes dette ikke, så bliver løfterne ikke til noget.

Hvad skal flertallet bruges til? Det er ikke nogen hemmelighed fra S-SF, at de skal bygge deres fremtid på støtte fra Enhedslisten.

Den nye valuta, "Villyarderne" opnår næppe international anerkendelse, men man kan jo gå en anden vej. Vi i Venstrefløjen ønsker større kontrol over produktionsapparatet og i takt med det, kan den sociale sikkerhed sikres med finansiering af velfærd, pensioner med videre med overskud fra produktionsapparatet, samt nationalisering af vigtige fonde.

ATP fonden har de nødvendige milliarder, så det er oplagt at nationalisere denne, men den er kortsigtet og finansierer kun de manglende 15 milliarder. For at finansiere Kattegat broen, ministerbilerne, tilskud til indvandring, udvidelse af boligmassen til gavn for tørkeramte afrikanere, forfulgte afghanere,   somalier, liberianere og andre der måtte have lyst til at dele den danske velfærd med os, skal der bruges mange flere milliarder, så nationalisering af, SAS, DSB, Mærsk olie, Mærsk rederier, Rederiet Norden og de større banker kan fremtiden for os selv og vore børn finansieres. Energisektoren, vindmøllefabrikker, tidevandsmøller og solcellefabrikation nationaliseres ligeledes. For at kunne konkurrere med kineserne, fastsættes en lønnedgang for arbejderne og funktionærerne. Kun partiledelsen går fri. Vi nødt til i produktionen, at tilpasse vore omkostninger til verdensmarkedet, ikke mindst set i lysest af, at kineserne producerer i samme kvalitet som vi danske. Vi har jo selv foræret dem knowhow, fordi arbejdskraften var billigt og produktionen af danske vindmøller derfor flyttede til Kina. Problemet udskydes således til vore oldebørn og tipoldebørn, men til den tid er jorden sikkert oversvømmet og vi er længe glemt. På venstrefløjen glæder vi os til det sidste skridt mod ægte demokrati. Overflødiggørelse af Venstre, Konservative, Radikale og DF'er samt ikke mindst Liberal Alliance.

Kilde: