Den Grønne 'PENGEMASKINE'

Så for nylig DR1's 'nogenlunde' balancerede 3 udsendelser der hed 'Sikke en fest' omkring finanskrisen

Ikke angivet Ikke angivet,

08/12/2012

Så for nylig DR1's 'nogenlunde' balancerede 3 udsendelser der hed 'Sikke en fest' omkring finanskrisen.
I den første udsendelse er der en fra EBH bank der siger de nu berømte ord:


Vi har opfundet en . . .PENGEMASKINE . . .

Finanskrisen har efterfølgende med stor tydelighed vist' - at det havde de så ikke alligevel. De havde bare 'snydt og bedraget' - for de fleste ansatte i finansverdenen - 'ved at 'lukke øjnene og spille dumme' - når f.eks. ejendomme på få kunne stige 500% - finansieret af bankerne hele vejen igennem.

-----------------------------


Men ultimativt - var der blot tale om regulær svindel' i forhold til gamle loyale aktionærer der pr. tradition havde blind tillid til bankerne.

Kogt helt ned – så har den enkelte bankrådgiver ’frivilligt’ - ageret som håndlanger for at hjælpe en række kyniske ejendomssvindlere – til at stjæle intetanende ældre menneskers opsparring til pension.

Og herefter skatteydernes penge - når 'Finansiel stabilitet' måtte overtage fallitboet.

-----------------------------

Det spørges i den linkede artikel:

Er Lidegård og resten af de hundredtusinder (på verdensplan millioner) af mennesker der lever af ’Den Grønne Religion’, SVINDLERE ?  

Ja det da ved gud – de er !   De medvirker ’frivilligt’ til at sætte verden i stå – blot for egen vindings skyld.


CO2 – er verdens hidtil mest kyniske PENGEMASKINE, som reelt truer med at stoppe al  industriel udvikling.  

De opfinder et ’Helvede’  (temperatur-stigninger), som hele tiden skubbes så tilpas langt ud  i fremtiden til, at ingen beslutningstagere til den tid vil kunne retsforfølges, eftersom de er døde.


Ethvert tænkende menneske forstår i dag at grunden til at man lige netop valgte CO2 – som katalysator for  ’Den Grønne Religions’ indtægter er – at det giver mulighed for at gå efter ’dem der producerer værdierne,– og dermed også reelt tjener penge.  

Den grønne religion – er kynisk spekulation i at stjæle flest mulig penge op af lommerne på de vestlige verdens store industrier. 

Det har intet med jordens klima at gøre – men til gengæld alt med at sikre sig fede stillinger  og forsattte bevillinger til alverdens meningsløse forskningsprojektet at gøre.  

Det koster at holde FNs +2500 mands store rejsecirkus i gang.  3  ugers fast juleferie på verdens dyreste feriesteder – som nu i år i DOHA, det koster.

Ikke noget at sige til at de er glade for at have opfundet CO2 alteret, og kæmper videre for at sløre ’bedrageriet’ så længe som muligt