Den gode ide?

 Den gode ide? Ja det kunne være dejligt at få, at tjene penge så man kan sikre sin fremtid

Ikke angivet Ikke angivet,

18/06/2010

 Den gode ide? Ja det kunne være dejligt at få, at tjene penge så man kan sikre sin fremtid.  Ja det kunne være herligt, at man ikke behøves at tænke på at man kan betale den regning og den regning.  Kunne det ikke lyde dejligt? jo for fanden! Det er nok alles drøm, at få den gode ide tjene en masse af penge. Og ikke behøves at tænke på hvordan man klare det her kvartal osv.

Men for mig er det vigtigst at jeg kan sikre min families fremtid så de ikke behøves at tænke på penge i deres liv, og jeg skulle i min barndom. Det var ikke rart, at ens mor ikke kunne købe det helt rigtigt tøj til en.  Man følte jeg ude af gruppen, selvom man var en af de seje på skolen, så følte jeg stadigvæk at jeg ikke var in. Men det vil jeg ikke have mine børn og søskendes børn får. Så derfor vil jeg kæmpe for at få det liv som kan sikre deres fremtid!

Men så hvordan får man den gode ide? Ja. Der er nok ikke en bestemt måde at få den gode ide på. Desværre :)  Men jeg vil prøve at finde opskriften på at få den gode ide, men hvordan skal jeg gøre det?

I må gerne gid deres mening om artiklen :)

Kilde: