Den digitale signatur på kanten af loven

Eller historien om Danmarkshistoriens største svindelaffære og ponzi-scheme

Ikke angivet Ikke angivet,

03/02/2010

Eller historien om Danmarkshistoriens største svindelaffære og ponzi-scheme. En afpresning af samfundet gennemført ved højlys dag ved stædig misinformation af Folketinget. Historien om et ulovligt "udbud" som efterfølgende bliver forsøgt lovliggjort med kreativ omfortolkning af selv klart formulerede love.

Hvis nogen er i tvivl om hvorfor Danmarks konkurrenceevne og innovationskraft er ude i et lodret forfald, så se nærmere her. Her træder embedsparadigmet, medløberiet og den nepotistiske relation til vennerne i Infrastrukturens kartelkonstruktioner frem i al sin gru og vælde.

Sagen dokumenterer den udprægede mangel på Checks & Balances i det danske institutionelle system. Det tegner et billede af et placebo-demokrati som kun har til formål at skabe legitimitet for embedssystemets planøkonomiske magtudøvelse.

Det mest skræmmende er som altid tidligere at alle medløbere vil sige - "jamen, jeg troede ..". Burkes bud holder stadig - "For evil to prevail, it only takes good men to do nothing".

Tamilsag, go home.