Den dag SHARIA kom til Danmark

Jeg er en mand

Søren Søltoft Holmboe,

29/12/2011

Jeg er en mand. Jeg består af kød og blod. Jeg består af intelligens, følelser, lyster og instinkter. Jeg observerer og reagerer. Livet er en lang læringsproces, hvor erfaringer drages gennem handling og uddannelse. Jeg kender ret og vrang og jeg ved, at hver eneste handling har konsekvenser.

Jeg er født i den frie verden. Jeg kan stå op hver dag og se mig omkring. Jeg kan opsøge indtryk og jeg kan færdes hvor jeg vil. Jeg kan nyde en film, et billede, et sted, en udsigt, en middag, et selskab og en udfordring. Jeg kan lade mig uddanne og inspirere. Jeg kan opløfte min stemme og jeg kan deltage i den demokratiske proces. Alt dette fordi jeg er et reflekterende og tænkende væsen.

Jeg har aldrig været underlagt Sharia eller anden frihedsberøvende lovgivning. Jeg nyder at kunne beskue smukke mennesker omkring mig. Jeg nyder at beskue min verden. Jeg er et menneske og en beskuer.

Jeg har lært at tøjle mig selv. Jeg springer ikke på en smuk kvinde og tager hende i mod hendes vilje, blot på grund af hendes tilstedeværelse, hendes udstråling og hendes påklædning. Jeg anerkender hendes tilstedeværelse og hendes skønhed uden at lade urinstinktet tage over og slæbe hende med hjem til min grotte, som i øvrigt også består af en dejlig hustru og tre skønne døtre.

Men i dag kom Sharia alligevel til Danmark. Denne undertrykkende lovgivning, der sikrer, at mennesket (læs: manden) ikke bliver fristet af en kvindelig hals, nakke, ankel eller et smukt og sensuelt håndled og dermed lader sig kaste ud i et overgreb, da mennesket (læs: manden) jo per definition ikke er i stand til at tænke, reflektere og rationalisere i en situation med så voldsom en påvirkning.

Nu har regeringen og enhedslisten (F A RV EL samarbejdet) foreslået, at tobak ikke længere skal være synlig. På den måde undgår vi mennesker en konfrontation med dette alt ødelæggende produkt. Det skulle være for vores eget bedste præcis på samme måde som Sharia blev indført for at tvinge frelse igennem til alle mennesker.

For sandheden er jo, at vi mennesker får lyst til at kaste os over samtlige tobaksprodukter og rulle os rundt i dem, mens vi tænder, hvad der kan tændes kan, og inhalerer alt, hvad der inhaleres kan, når vi ser en tobaksreol i Brugsen. Vi evner ikke at reflektere, tænke og rationalisere. Vi evner ikke at tage vare på os selv. Derfor kan vi kun bakke op om denne Tobaks Sharia.  For fra nu af bliver verden et bedre sted.

I dag kan vi erfare, at demokratiet fungerer med det ene formål, at vælge politikere, der kan forbyde os ting, der kan ødelægge os. For vi evner ikke længere at tænke selv.

Sharia – du er kommet for at blive. Næste gang foreslår jeg, at vi fjerner benzin- og dieselstanderne på tankstationerne. For så fristes vi ikke til at køre videre. Det forurener jo for meget.

S Ø R E N  S Ø L T O F T  H O L M B O E

Kilde: