Den Brune Reaktion er sur & fornærmet. DDR/P1 i dag kl. 7.45

Naturens oberstinde Larsen vil klage, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke og anke videre for at forsinke bygningen af nye arbejdsp...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

17/11/2010

Naturens oberstinde Larsen vil klage, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke, anke og anke videre for at forsinke bygningen af nye arbejdspladser og tilladelser til udvidelse af produktionen overalt i Danmark. Der er 11 klageinstanser, og alle muligheder udnyttes af De Brune, så mange erhversvirksomheder ligger underdrejet i mere end 2 år bare fordi, de vil opføre en produktionshal mere på en allerede bebygget grund.

Tænk, at et land på vej på røven, skal finde sig i, at 14 gammelsocialistiske røde kamporganisationer skal have lov at obstruere private virksomheders udvidelse af produktionen og oprettelsen af hundredvis af nye arbejdspladser i disse tider.

Regeringen vil tage toppen af miljøbureaulratiet ved at hæve klagegebyret til 3.000 kr., som de Brune får igen, hvis de har ret, og som går tabt sammen med arbejdspladserne, når de igen tager fejl.

Vh Abel.

Kilde: