De rige betaler ALT for lidt i skat

Så kører mediemøllen: De store virksomheder betaler alt for lidt i skat, og det samme gør de rige

Ikke angivet Ikke angivet,

19/12/2012

Så kører mediemøllen: De store virksomheder betaler alt for lidt i skat, og det samme gør de rige. Der er uden tvivl skurke blandt de store virksomheder, men fremgangsmåden hér har kun til formål at kriminalisere og mistænkeliggøre alle virksomheder med lav skattebetaling uanset hvor gode og legitime grunde de måtte have.

I Danmark er der opstået en hetz, hvor det ikke længere er nok at betale den skat, man lovgivningsmæssigt er forpligtet til. Man skal betale, hvad den offentlige mening kræver. Og den er som regel utæmmelig. Til gengæld kan pøblen "glæde sig over", at de virksomheder skaber arbejdspladser, som de må flytte til udlandet, hvis omkostningerne bliver for høje. Men den sammenhæng er jo alt for kompleks for herr og fru Danmark.

I det mindste kan vi glæde os over, at Holger K. Nielsen betalte hele 238.000 kr. i skat i 2011. Jeg siger bare vorherrebevares. Det er altid dem, der betaler småpenge i skat, som kræver, at os der betaler mest skal betale endnu mere. Holgers skattepenge kommer endda fra staten selv, hvorfor man dårligt kan tale om, at han har betalt skat. Det er jo at fodre hunden med dens egen hale.

Kilde: