De åbne grænser's paradoks, indvandringens "røde flertal"

De "åbne grænser"s paradoks, indvandringens "røde flertal"Højre fløjens selverklærede eneste liberale parti LA har åbne grænser på parti programmet

Ikke angivet Ikke angivet,

02/12/2010

De "åbne grænser"s paradoks, indvandringens "røde flertal"

Højre fløjens selverklærede eneste liberale parti LA har åbne grænser på parti programmet. Paradoksalt nok er netop "åbne grænser" den direkte hurtige vej til rødt regeringsflertal.


Her er citat fra undersøgelse af hvordan indvandrere og flygtninge stemmer:

"Venstre ville med seks mandater være Folketingets mindste parti.  Både De Konservative og Dansk Folkeparti ville ryge under spærregrænsen og dermed ud af Folketinget.
Det viser en meningsmåling blandt 1055 repræsentativt udvalgte indvandrere og flygtninge, som Catinét har gennemført for Ritzau.Til gengæld ville Socialdemokraterne, SF, De Radikale og Enhedslisten sidde tungt på magten med samlet 169 mandater."
information.dk: http://www.information.dk/telegram/222764

Dette "indvandringens røde flertal" er sådan set en uundgåelig realitet, "åbne grænser" eller ej, det er kun et spørgsmål om tid.  Det fortæller demografien os:

"I dag har 63 pct. af alle 25-64-årige personer med indvandrerbaggrund en ikke-vestlig baggrund. I 2050 vil denne andel være øget til 71 pct. Den øgede andel skyldes især en kraftig stigning i antallet af ikke-vestlige efterkommere:  I 2050 vil der være over 150.000 ikke-vestlige efterkommere i alderen 25-64 år, hvilket er 14 gange så mange som i dag. "
...
"Personer med indvandrerbaggrund vil udgøre en stigende andel af borgerne i den erhvervsaktive alder frem mod 2050. Blandt de 25-64-årige har 10 pct. indvandrer-baggrund i dag. Denne andel stiger gradvist til 21 pct. i 2050 og udgør 14 pct. i 2020, 17 pct. i 2030 og 19 pct. i 2040. "
Danmarks statistik: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2009/NR553_1.pdf

Nogen der tvivler på at "åbne grænser" og demografien i det hele taget er på oppositionens side?
Hvis indvandreres stemmer på venstrefløjen giver denne et forspring på bare 3-5% ved folketingsvalg, er det i grunden rigtig godt klaret 
Med den store, stabile og forholdsmæssigt voksende vælgergruppe som oppositionen har i indvandrere skal højrefløjen søreme være dygtig for at slæbe reform flertal hjem. 
Idag , især i fremtiden. 


PS. der er flere befolkningsgrupper  som overvejende stemmer på et blok. Feks skolelærere stemmer for +80%'s vedkommende på oppositionen.  Det interessante ved indvandrergruppen er at den er i demografisk bevægelse.

Kilde: