DDR: Nødvendigt at få det borgerlige regime i Spanien skiftet ud! (nu med ordret citat)

Som sædvanlig er DDR tam mikrofonholder, når venstrefløjens "eksperter" udtaler sig

Ikke angivet Ikke angivet,

04. januar 2013

Som sædvanlig er DDR tam mikrofonholder, når venstrefløjens "eksperter" udtaler sig. Dette eksempel er fra P1-orientering fra i går (3.indslag). Prof. Henning Jørgensen, arb.markedsforsker, Aalborg Universitet udtaler UIMODSAGT:

"Det er ikke nemt, når man har et borgerligt regime. Markedet kan ikke løse Spaniens problemer. Det borgerlige regime fører neoliberal politik med at skære ned i de offentlige udgifter. Derfor er det nødvendigt at få det borgerlige regime skiftet ud."  

Bemærk venligst at der er tale om en "ekspert"udtalelse i et ekspertprogram (orientering) og ikke en almindelig politisk bemærkning mellem politikere.  

Mere klar form for venstreorienteret propaganda er vist svært at forestille sig. 

4 Spørgsmål til DDR:

- Siden hvornår er det blevet okey hos DDR at tale om borgerlige regimer?

- Siden hvornår er det blevet okey hos DDR at tale om neoliberal politik i forbindelse med at skære ned på offentlige udgifter?

- Siden hvornår er det blevet okey hos DDR, at lade så markante politiske udtalelser stå imodsagt?

- Hvornår kan vi forvente at DDR vil komme med lignende "ekspert"udtalelser om borgerlige regimer skal skftes ud i Danmark og at det også er neoliberal politik at skære i offentlige udgifter i Danmark? (bare så jeg kan være forberedt på det sidste tæppefald for DDR)

At stille spørgsmål til Henning Jørgensens chef, rektor Finn Kjærsdam, Aalborg Universitet forekommer omsonst, dels fordi ytringsfrihed jo er vigtig, dels fordi rektoren jo ikke ville have siddet i stolen, hvis han ikke selv var troende socialist.

Indslaget varer fra ca. min. 15 til min. 29 og de famøse uimodsagte udtalelser af en prof. betalt af du og jeg er fra ca. min. 25-28. og var produceret af Lise Karlshøj Ipsen og Natasha  Nomathemba Dyasi. 

Ordret citat: Henning Jørgensen: 

"Så er det jo heller ikke nemt når man har et borgerligt regime for øjeblikket, som netop ikke mener, at der skal gøres noget særligt på den her front, men hvor det er den almindelige neoliberale politik med at skære ned på offentlige udgifter, forringe understøttelser, forringe velfærdsordninger og dermed også så at sige at lade markedet fungere. Men markedet kan altså ikke fungere, og markedet kan ikke rense sig selv og skaber ikke i sig selv nye jobs og muligheder for alle disse unge på det spanske arbejdsmarked. Derfor er det nødvendigt at der kommer nogle politiske indsatser ikke bare faglige indsatser men politiske indsatser, så derfor ser jeg også som en nødvendighed at få dette borgelige regime skiftet ud før at du kan forvente at de unge får en mere beskæftigelsesvenlig politik der også er rettet mod dem og ikke kun mod de velerhvervede rettigheder for de gamle på arbejsmarkedet."  

DR samstemmer øjeblikkeligt: Noget skal ændres osv.