DDR - kulturdræberen

DDR fører ulovlig konkurrence og udnytter tvangslicensen til at kvæle andre virksomheder, der dels gennem århundreder har opbygget et marked og en ...

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

13/11/2009

DDR fører ulovlig konkurrence og udnytter tvangslicensen til at kvæle andre virksomheder, der dels gennem århundreder har opbygget et marked og en branche, der i lige så lang tid har været til glæde og gavn for kunder, producenter og ansatte.
Det lykkedes DDR i Nyrups tid gennem en ekstra bevilling på 200 Mkr, stjålet fra skatteyderne, at udkonkurrere Politikens og Jyllandspostens annoncemarkeder for jobs, biler, huse mm., så begge aviser kom så langt ud, at de blev sluttet sammen. Det svarede dengang nærmest til at lægge Kristeligt Dagblad sammen med Ugens Rapport.
Siden misbrugte DDR tvangslicensen til at udradere de private radioselskaber FM100, SBS og NOVA FM.
I dag kan vi købe en del lydbøger i Bilka, men snart er det også slut, for kræftbylden DDR breder sig, og hvor DDRhar sat sit beskidte blodspor er der ikke liv tilbage, kun død og ødelæggelse.
Da DDR opererer på det, mange opfatter som kulturens om råde, betyder DDRs kvælertag en mindre mangfoldighed og socialistisk-bureaukratisk ensretning af bøger, aviser, annoncemedier, radiostationer, tv-stationer, legetøj, bøger, computerspil, biografer, teatre m.m.
http://kpn.dk/boger/article1884407.ece
http://netbutik.dr.dk/
Er der et par behjertede politikere, der venligst straks vil kvæle kræftknuden DDR?

Kilde: