DDR - ikke deres dag i dag....

Nej, da

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

09/11/2009

Nej, da.
Danmarks Radios Tage Baumann beskrev i 2001 chefen for STASI, Markus Wolf, som en stor intelletuel og alt muligt andet kvalmt og godt. Ikke et ord om hans nedskydninger af over 1.100 civile østtyskere, der blot ønskede at forlade landet, eller alle de andre af massemorderens ugerninger.
Det er givetvis den samme type gammelkommunister, der har skrevet artiklen om forbryderen i Gyldendals skatteyderbetalte propagandaleksikon:
http://www.denstoredanske.dk/Rejser,_geografi_og_historie/Tyskland,_%C3%98strig,_Schweiz_og_Liechtenstein/DDR's_historie/Markus_Wolf
Selv i dag er Danmarkks Radio P1 ude af stand til at beskrive Berlinmurens fald som noget positivt. Vi kan endda i P1 Morgen kl. 6-9 i dag høre, at det nærmest er synd for de stakkels maskinpistolbevæbnede skydegale STASI-grænsevagter, at der ikke længere er arbejde til dem, at vestberlinerne er storsnudede, og at østtyskerne var langt bedre til venskaber.
Nå, var de det ? Hvorfor havde Markus Wolfs STASI så mange stikkere, at alle østtyskere havde mindst én ven, der arbejdede for STASI og fortalte alt om alle sine "venner" til STASI ?
Det er vel beskrevet i filmen "De Andres Liv".
http://www.scope.dk/film.php?id=4769
Danmarks Radio beretter også, at Murens fald efterlod et "tomrum".
Det gjode den kun hos kommunistiske massemordere og deres håndlangere i DR og i D"D"R.
Alle vi andre blev fyldt med glæde. Ikke kun over at østtyskerne ikke var spærret inde længere, vi glædede os også over, at de 42 atombevæbnede østtyske raketter, rettet mod fredelige mål i Danmark, blev taget ned.

SIKKEN EN LETTELSE!  P - Y - H - A !

Bare ikke i vores tvangsfinansierede kommunistenklave, DR.

Kilde: