David Trads Besynderlige Forunderlige og Løgnagtige Verden.

Det er mig en kilde til evig undren, at David Trads kan være så på tværs af virkeligheden, at det ligner en medvidende løgn for en eller anden poli...

Isabella Balkert,

20/03/2016

Det er mig en kilde til evig undren, at David Trads kan være så på tværs af virkeligheden, at det ligner en medvidende løgn for en eller anden politisk agenda's skyld. Jeg gætte på det er den Radikale.

Når David Trads skriver: " Jeg ved godt, hvorfor vi er verdens lykkeligste
Vi er verdens lykkeligste, fordi vi værner om fællesskabets evne til at tage sig af alle - især dem, der har det svært. Det er en værdi, som resten af kloden med rette misunder os." - Så bliver den misundelse kortvarig.

Vi har skåret så voldsomt ned på den velfærd, verden tidligere misundte os, at den er ved at være ikke eksisterende.

Under SSFR og med støtte fra EL, Venstre, Konservative og LA, ændrede man igen invalidepensions loven, så det idag er nærmest umuligt at få invalidepension.
Man kan ikke få invalidepension hvis man er under en vis alder og selvom man så glider op over den alder, så kan man som regel ikke få invalidepension, med mindre man er muslim. Muslimerne går sjovt nok nemmere igennem ansøgnings hækkeløbet, end danskerne, fordi kommunerne simpelthen har opgivet at få analfabeter til at læse, skrive og regne, det er biligere og landt mindre besværligt at lade raske mennesker der har truet sig til en invalidepension, hos lægen, få den invalidepension de søger om, om den så kun er hængt op på et mavesår, der aldrig har været søgt behandling for.

Syge danskere og kræft ramte i sidste stadie, kan ikke få invalidepension, og døvhed er ikke længere en hindring til at få arbejde, hvis man spørger Mette Frederiksen SSFR og den nye Venstreregering og det er psykisk sygdom heller ikke.

De ældre har mistet hjemmehjælps timer i stadigt større omfang de sidste 20 år og selv 80 årige, der ikke længere kan stå på benene af alderdom og sygdom der angriber muskulaturen, får et brev fra kommunen om de vil have et kursus i hvordan de selv kan blive ved med at vaske gulv og støvsuge.

Den gode hjemmelavede mad, kaffen wienerbassen og det glas saftevand de gamle så gerne vil have er sparet væk til fordel for institutionsmad der er af så ringe kvalitet at folk bliver syge og dør hurtigere på grund af mangel på ernæring.

En plejehjems plads kan man ikke få, før man næsten er døende og den sidste flytning til beskyttet bolig eller plejehjemsplads, dør den gamle af, få dage efter flytningen, fordi de er flyttet for sent og ikke kan klare det sene skift og så er man af med endnu en pengekrævende, plejekrævende gammel stakkel.

Børnehaverne har så få varme hænder, at man kan opleve at få sit barn hjem sent på eftermiddagen, med den samme ble, som de fik på om morgenen og kommunalt omsorgssvigt af gamle, unge, børn og spædbørn er blevet reglen og normen.

Hospitalerne er blevet svinske, og truer enhver indlagt på helbredet, og kommer man ind med en pletblødning, kommer man ud uden underliv, selvom det senere viser sig at der faktisk ikke var tale om kræft, eller nogen anden sygdom i underlivet. Ræset er blevet så voldsomt på hospitalet, at man oppererer uden at tænke sig om, eller tænke over hvad konsekvensen er for den kvinde der sendes hjem med et ryddet underliv.

Lægerne udskriver ikke længere medicin. Det gør deres ansatte for dem. De 15 minutters konsutationer, er blevet til en hæmsko for en samvittighedsfuld samtale og mulighed for at afsløre hvad folk reelt fejler og kronisk syge vandrer forgæves rundt i systemet, uden at kunne få en diagnose og sendes herefter på arbejde, fordi de ikke har en diagnose.

Afvikling af SU, en folkepension der ikke længere slår til, og en konkurrende fra østeuropæere, indvandrere og flygtninge, der har sænket lønnen i en stadig og nedadgående kurve de sidste 10 år, gør heller ikke folk på arbejde mere lykkelige.

Hvorfra David Trads har sit imbecile syn på, hvorfor Danskerne er verdens lykkeligste mennesker - Det er grebet ud af luften, som alt andet fra den kant. Der er efterhånden meget lidt at grine af.

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/davidtrads/ECE8524938/jeg-ved-godt-hvorfor-vi-er-verdens-lykkeligste/

Kilde: