Danskerne elsker djøfere - Djøf Djøf

Danskerne elsker DJØF'er? "Andelen af djøfere i det nye folketing er steget

_slettet_bruger_118 Ikke angivet,

06/10/2011

Danskerne elsker DJØF'er?

"Andelen af djøfere i det nye folketing er steget. Fra 71 i 2007 til 73 i 2011. Det svarer til knap 42 pct. i 2011. Det viser en opgørelse Djøf har foretaget over andelen af medlemmer i Folketinget som har gennemført eller er i gang med en samfundsvidenskabelig eller erhvervsøkonomisk uddannelse – en djøf-uddannelse."

Ihhh hvor må de være glade blandt DJØF'erne.

Men det rager mig en papand. Jeg er ikke glad for den udvikling i papirnussere i samfundet og styringen af samfundet. Jeg ville meget hellere se langt flere samfundsgrupper og uddannelser i tinge. Meget gerne også flere med, i det mindste, et par år på bagen i det alm. erhvervsliv.

Alle disse mange DJØF'er som djøf er så stolte over, skal nu være udtænkerne af OPFINDSOMHED i lilleput landet Danmark. Ihhh hvor er jeg ikke imponeret over hvad de kan hitte på af tåbeligheder. Men det hænger også sammen med, at jeg er af den anden skole, som der mangler mange af i både folketing og regering.

Danskerne er faktisk snotdumme.... eller bedre formuleret: bliver taget ved næsen i at vælge så mange DJ ØF'er i stedet for nogen som rent faktisk ved noget om noget.... i stedet for forvaltning og forkvakling af gammel sovs i ... uha netop det som DJØF'er lever af: Papirnusseri!

Mvh,

Henrik Lundquist, Svagstrømsingeniør