"Dansker": Min mor fik skåret halsen over: Jeg tilgiver min bror

Så er der flere problemer til os andre

Ikke angivet Ikke angivet,

24/03/2016

Så er der flere problemer til os andre. En eller anden muslim skærer hovedet af sin mor i et lorte muslimland. Fissesprøjten EB kæmper for at få denne kulturberiger til Danmark, så han ikke straffes med fortjent muslimsk straf (forhåbentlig hovedafhugning med sabel), men kan "straffes" i Danmark (læs undgå dødsstraf og være ude i løbet af et par år). 

Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig kan se, hvad den muslim har at gøre her. Fordi han ulovligt har været bosat her før, så skal han da have sin fortjente muslimske straf. Normalt er der jo ingen grænser for hvor kulturberigende islam er! 

Familien i Danmark, som ud over Adam også tæller hans mormor og flere af hans mors søskende, beder til, at den 29-årige slipper for dødsstraf og allerhelst bliver udleveret til Danmark, hvor han kan komme i behandling for sin sygdom.

- Jeg håber, at han bliver idømt en behandlingsdom, og at han kan afsone dommen i Danmark. Vi bor i Danmark. Vi er ikke et stokkonservativt land. Jeg frygter først og fremmest, at det ender med en dødsstraf. Min bror har ingen familie eller venner dernede. Der er kun nogle, der er imod ham. Hans støtter er her i Danmark. Det er også her, han kan blive rask og få mulighed for en dag at vende tilbage til samfundet, siger Adam Khader.