Danmarks Radios ansatte begår ulovlig chikane

I dag i DR/P4 Sjælland cirka kl

_slettet_bruger_64 Ikke angivet,

04/02/2010

I dag i DR/P4 Sjælland cirka kl.06.15 kan vi høre, hvordan en af Danmarks Radios medarbejdere chikanerer nogle ansatte, og hvordan kollegaen bifalder det med jubel. Den DR-ansatte dynger de butiksansatte til i unødvendig ekstraarbejde, så det går ud over deres mulighed for at lave det job, som de egentlig er sat til. DRs medarbejder er på besøg i en Netto-butik. Der er der nogle tilbudsvarer, som DRs medarbejder beskriver i nedladende vendinger. Ikke alle er prismærket, men så kan kunderne gå hen til en scanner og se prisen. Ved scanneren har de ansatte opsat et skilt med en opfordring til at lægge de varer, kunderne ikke ønsker at købe, tilbage, hvor de oprindeligt lå. Hertil siger DRs medarbejder, at han da bare smider varerne på gulvet, uanset henstillingen. Han sagde noget i retning af: - ”Dem dropper jeg lige på stedet”. Herefter hører man de to udstøde en højlydt hånlatter. Ergo beslaglægger DRs ansatte Netto-medarbejderes tid unødvendigt ved at smide nye varer på gulvet, så Nettos ansatte skal bruge tid på at samle varerne op, evt. kassere dem, hvis DRs ansatte har smadret varerne. DR s medarbejdere dynger Nettos ansatte til i unødvendig ekstraarbejde. Det synes Kenneth Plummer, helt ærligt, er chikane.
Vi må gå ud fra, at Kenneth Plummer straks får afskediget alle disse radio-forbrydere inklusiv ledelsen af radioafdelingen, som, tragisk nok, ikke opfører sig som generaldirektøren og hans sagfører finder lovligt.
__________ På 180Grader.dk blev berettet: DR's advokat, Peter Skov fik for nyligt lukket den første Facebook-gruppe, fordi han mener, at det er ulovligt at opfordre folk til ikke at betale licens og ulovligt at opfordre til at beslaglægge DR-medarbejderes tid ved at sende mange arbejdskrævende mails. Kenneth Plummer: ”Jeg synes, det er chikane, hvis almindelige kontorpiger, som går på arbejde fra 9 til 16 og passer deres arbejde, bliver dynget til i unødvendig ekstraarbejde, Det synes jeg, helt ærligt, er chikane.” Vh Abel.

Kilde: