Danmark verdens dyreste land, her er beviset

Så er det blevet bevist af eurostat, ingen andre når os til sokkeholderne, når det gælder priser,  nordmænd og svenskere  er efterhånden laangt bil...

Ikke angivet Ikke angivet,

22/11/2010

Så er det blevet bevist af eurostat, ingen andre når os til sokkeholderne, når det gælder priser,  nordmænd og svenskere  er efterhånden laangt billigere med alt andet end lige øl, priserne er også steget støt de sidste ti år, mens tyskerne faktisk har formået at holde dem i ro, de 300 nye skatte- og afgiftforhøjelser, bla. fedtskatten og de mange øvrige afgifter som VKO har vedtaget med deres socialistiske finanslov vil kun sikre vores fortsatte førsteplads i mange år fremover.

Forhåbentligt går det snart op for befolkningen at der virkeligt er noget at spare ved grænsehandel, og det er også den eneste måde vi som borgere kan protestere imod den førte socialistiske politik, nej det er langt fra kun alkohol der er penge at spare på, fødevarer koster ofte under halv pris syd for grænsen, et billede som fedtskatten kun vil gøre mere tydeligt.