Danmark kan ikke reddes fra Velfærdssamfundet, men du kan redde dig selv.

Velfærdssamfundet har nu vokset sig så stort at dets vækst ikke længere kan stoppes

Ikke angivet Ikke angivet,

10/10/2011

Velfærdssamfundet har nu vokset sig så stort at dets vækst ikke længere kan stoppes. Det eneste vi kan gøre er at lade det bryde sammen under sin egen vægt. Forklaring følger!


Lider man af den vrangforestilling, at man ved rationel argumentation kan overbevise flertallet af befolkningen om at det er uretfærdigt at nogle borgere skal betale mere i skat end andre eller at staten ikke bør have ret til at diktere at vi alle helst skal cykle og spise fedtfattig mad og ikke ryge eller gå med kniv, vil man hurtigt blive klogere.


Borgerligt liberale argumenter imod velfærdssamfundets lyksaligheder bliver af Holdningsmonopolet (DR, TV2, Politiken, Information osv.) præcenteret med ”det-er-altid-synd-for-nogen” -vinklingen. Det er den vinkling hvor en grædefærdig enlig moder ukritisk bliver interviewet om at hun ikke ”har råd til” både skiferie, 3 ugers sommerferie, en ny bil, fast-food og smøger hver dag og betale lejen af den store fine 3 værelses lejlighed på Østerbro.


DR, TV2, Politiken og Information og flere andre medier gør sig bemærkede ved enten at være ejet af selvejende institutioner eller af staten. De er i realiteten kontoleret af røde journalister som vil ”rede verden” fra de onde onde liberalister.


Løsningen på dette problem ligger lige for. Afskaffes Holdningsmonopletmonoplet, for eksempel ved at privatisere Danmarks Radio og TV2, kan debatten gøres fri og vi vil få en fair chance for at fremføre vore argumenter. Dette er imidlertid ikke nogen realistisk mulighed.


På trods af at vi de sidste 10 år har haft en borgerlig regering, er det ikke lykkedes at få privatiseret TV2 eller få liberaliseret radiomarkedet. Årsagen til dette er, at en udfordring af
Holdingsmonopolets privilegier altid vinkles (af selvsamme holdningsmonopol) som ”ødelæggende for demokratiet”. Den slags argumenter får Dansk Folkeparti og en hel del af de blødere V- og K- politikkere til at løbe skrigende bort.

Vi kan ikke afmontere hverken velfærdsstaten eller holdningsmonopolet fordi vi ikke har et stærkt nok flertal. Og vi kan ikke opnå et liberalt flertal da holdningsmonopolet fordrejer vores argumenter. Ringen er sluttet, det er en ond cirkel som ikke kan brydes. Imens vokser velfærdsstaten sig større og større og kan kun afmonteres ved, at den til sidst vil bukke under for sin egen vægt.


Danmark kan ikke reddes fra Velfærdssamfundet, men vi liberale kan redde os selv- vi kan skabe vores egen liberale fristad!