DanID i ny forsinkelse: Nu bliver medarbejdersignatur skubbet til juni 2012 | Version2

DanID har efter aftale med Digitaliseringsstyrelsen valgt at sætte alle kræfter ind på medarbejdersignaturen, og dermed kommer projektet med pri...

Ikke angivet Ikke angivet,

21/12/2011

DanID har efter aftale med Digitaliseringsstyrelsen valgt at sætte alle kræfter ind på medarbejdersignaturen, og dermed kommer projektet med privat nøgle på hardware i anden række.

DanId har misbrugt udbudsprocessen på Digital Signatur til at skabe lock-in til deres centrale og skadelige monopol-model uden at opfylde grundkravet i udbuddet.

Agendaen er at tage kontrollen med transaktionerne for at profiere på alle andres bekostning - og herunder blokere for konkurrence og innovation ved at udbrede monopolkontrollen med betalinger til at omfatte identitet og transaktion.

Problemet er at de centralistiske kræfter i Finansministeriet ikke kan se de økonomiske skader og derfor dækker over processerne, mens resten af forvaltningen, Folketinget og hele samfundet er taget som gidsler i et kommercielt katastrofeprojekt som i fremtiden vil stå som Danmarkshistoriens største og mest kostbare fejl.

Rigsrevisionen og alle statslige kontrolorganer sover i timen. Det har næsten karakterer af et statskup.