Corydon leverer endnu et absolut sidste tiltag på dagpengeområdet - indtil videre

Med finansloven kommer regeringen med endnu en definitivt sidste løsning på dagpengeproblemet - d

Christian Melgaard,

12/11/2012

Med finansloven kommer regeringen med endnu en definitivt sidste løsning på dagpengeproblemet - d.v.s. indtil den næste løsning kommer om 6 måneder.

Dengang dagpengedebatten startede meldte Bjarne Corydon skråsikkert ud, at der ikke ville blive ændret på dagpengereglerne. Den forkortede dagpengeperiode stod ved magt. Sådan var det - punktum.

Dernæst kom den berømte "akutpakke", som viste sig at være en indholdsløs "panikpakke", og selv om der ikke ville blive pillet ved dagpengeområdet, så mente Bjarne Corydon at man nu havde fundet den endegyldige løsning på det problem - aftalen var med Bjarne Corydons ord "fuld og dækkende". Punktum - igen.

Og efter at have givet Enhedslisten endnu en indrømmelse slår Bjarne Corydon nu i forbindelse med fremlæggelsen af årets finanslov fast, at regeringen ikke vil give Enhedslisten yderligere  indrømmelser på dagpengeområdet til foråret. Han mener, at regeringen er færdige med den problemstilling. Punktum - igen, igen.

Bjarne Corydon forsøger måske at lægge sig i Jens Otto Krags fodspor med at "man har et standpunkt til man tager et nyt" - men Bjarne Corydon forveksler en stor politikers kloge ord med en novices ubetænksomme blafren i vinden.